Administratie

Buzaul s-ar putea alatura Brailei, Galatiului si Tulcei

Buzaul s-ar putea alatura Brailei, Galatiului si Tulcei
Buzaul s-ar putea alatura Brailei, Galatiului si Tulcei
Gheorghe Bunea Stancu isi doreste functia de guvernator

Informatia ne-a fost furnizata de deputatul PNL, Vasile Varga care a spus ca la cea de a doua intalnirea intre cele trei judete ar trebuie sa fie invitati si buzoienii. Deputatul a mai spus ca o data ce se vor alatura si acestia, Braila va deveni cu siguranta capitala regiunii.

In data de doi martie, oficialitatile celor trei judete ar fi trebuit sa se intalneasca la Galati, insa programul presedintelui Consiliului Judetean Braila si cel al oficialitatilor tulcene a dus la amanarea intalnirii, pentru jumatatea lunii martie. Cu aceasta ocazie este posibil sa fie emisa o invitatie si catre cei din Buzau. “S-ar parea ca ar putea sa vina si Buzaul. Eu am avut o discutie cu presedintele Consiliului Judetean de la Buzau, care este tot din PNL si n-a spus nici da, nici nu. O sa il rog pe presedinte sa faca o invitatie oficiala sa vina si parlamentarii din Buzau la intalniri”, a declarat Vasile Varga.

  Buzaul s-ar putea alatura Brailei, Galatiului si Tulcei
Batalia se va da intre Braila si Constanta

Batalia se va da intre Braila si Constanta

Liberalul a marturisit ca la inceput nici el nu intelegea importanta crearii acestei legaturi, insa acum, considera ca ideea este benefica si ii va favoriza in special pe braileni. Varga a mai spus ca batalia pentru functia de guvernator se va da cel mai probabil intre Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila si Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta.
„Daca s-ar face asa cum insista presedintele Consiliului Judetean, capitala aici, nu vom avea decat de castigat noi, brailenii. Nici eu nu am inteles prima data acest fenomen cu regionalizarea, dar acum imi dau seama de consecintele pozitive pentru municipiul Braila. Ce ar insemna sa fie capitala aici? Ganditi-va ca actualmente Consiliul Judetean este beneficiarul banilor, cel care imparte banii pentru celelalte comune si municipii. Nu va mai fi CJ, ci va fi Braila care va imparti banii pentru celelalte judete. In afara faptului ca va imparti banii, se vor crea obligatoriu foarte multe locuri de munca. Vreau sa apreciez implicarea presedintelui Consiliului Judetean, care a reusit sa determine cele trei judete, senatorii si deputatii sa se intalneasca la Braila si sa dezbata acest lucru. In final, batalia se va da intre domnul Stancu si Nicusor Constantinescu de la Constanta”, a mai spus deputatul PNL in incheiere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.