ProBr

Buceschi: Este putin probabil sa mai raman la Braila din vara

Buceschi: Este putin probabil sa mai raman la Braila din vara
Buceschi: Este putin probabil sa mai raman la Braila din vara
Buceschi: Este putin probabil sa mai raman la Braila din vara

Costică Buceschi, antrenorul principal al HC Dunărea Brăila, a declarat că este puțin probabil să mai continue și sezonul viitor la echipa brăileană. Acesta a precizat că a purtat discuții cu mai multe echipe, dar deocamdată nu a semnat cu nimeni, însă a dat asigurări că vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul care expiră la finalul lunii mai, după Final Four-ul Cupei României, care se va desfășura în a doua săptămână din luna mai.

Costică Buceschi nu a negat că a purtat negocieri cu mai multe cluburi, printre care și Corona Brașov, dar nu a semnat cu nimeni deocamdată. chiar si cu unul din strainatate.

”Am și o ofertă de afară și sunt așa în dubii. O să văd. Contează mai multe lucruri, nu numai părerea mea. Suntem o familie, trebuie să discutăm lucrurile astea. Sunt multe, multe echipe cu care am vorbit, pentru că nu este doar Brașovul echipa care nu are un antrenor principal pus pe o perioadă mai lungă, sunt mai multe echipe. Ei (presa – n.red.) fac speculația asta pentru că nevastămea este acolo. În momentul când eu am liber la echipă mă duc acolo, dar eu când mă duc acolo nu mă duc la sală. Nu am nici o treabă cu sala, eu mă duc acolo pentru alte lucruri”, a declarat Costică Buceschi.

Antrenorul echipei brăilene a spus că nu dorește să comenteze mai mult despre problemele cu deplasarea la București, în care el doar a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, care nu s-au arătat foarte interesați de jocul echipei, ci mai mult de condițiile în care echipa a făcut deplasarea la București. Buceschi a făcut referire și la faptul că multe jucătoare de la HC Dunărea sunt curtate de echipe din afară, dar și din țară, unde sunt ademenite cu contracte mai mari decât cele de la Brăila.

Întrebat care sunt jucătoarele care au semnat deja cu echipe din afară, acesta a răspuns vizibil iritat: ”Au apărut în presă. Știați și duneavoastră, dar ați vrut să mă întrebați pe mine.”

Prezentă la conferința de presă, Gabriela Perianu a confirmat că a semnat cu Siofok KC din Ungaria. Cealaltă jucătoare care a semnat cu un club din Ungaria este Mădălina Zamfirescu, care a semnat cu Debrecen.

Buceschi a spus că după ce a aflat că cele două jucătoare au semnat cu echipe din Ungaria pentru sezonul următor, a stat de vorbă cu amândouă și le-a spus cam ce se întâmplă în Ungaria și care este strategia lor, pentru că a jucat acolo 8 ani de zile.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •