Sport

Brăila joacă baschet

Brăila joacă baschet

Proiectul ”Brăila joacă baschet”, desfășurat de Cuza Pirates Brăila și finanțat de Consiliul Județean Brăila continuă cu faza a doua.

Până acum, din proiectul aprobat și finanțat de Consiliul Județean s-a realizat un cantonament la care au participat 80 dintre sportivii Cuza Pirates Brăila, sportivi componenți ai echipelor U 13, U14, U16 și U18, la Cacica Gura Humorului și transportul aferent necesar. Echipa de Baby baschet și două echipe de minibaschet au fost în luna septembrie la Costinești, unde au participat 36 de sportivi de la aceste grupe de vârstă. Pentru acest turneu de la Costinești s-au achiziționat echipamente de joc pentru echipele de Babybaschet și Minibaschet, mingi de joc și de antrenamente.

De la jumătatea lunii septembrie grupele de performanță au început pregătirile în Sala Polivalentă Danubius, unde vor desfășura antrenamente și meciuri de verificare până la startul competițiilor oficiale. De asemenea, celelalte grupe își desfășoară activitatea în Sala de Sport a Colegiului Național Nicolae Bălcescu. În perioada următoare sunt programate câteva meciuri de pregătire cu echipe de juniori din țară.

”Odatăa cu începerea Campionatelor naționale de juniori vom avea de făcut la nivelul echipelor teste Covid 19 cu 48 de ore înaintea fiecărui turneu. Urmează să se primească treningurile pentru sportivii angrenați în competiții și să se achite taxele aferente către Federația Română de Baschet. În aceste condiții grele, atât de pregătire cât și legate de virusul Covid 19, clubul nostru continuă cu succes proiectul finanțat de Consiliul Județean Brăila. În perioada următoare vom demara discuții și vom căuta soluții în rândul persoane juridice care să ne poată sprijini în vederea efectuării testării Covid 19 pentru sportivii juniori, test care ar trebui făcut lunar” a spus președintele Cuza Pirates Brăila, Mircea Totolici.

De antrenamentele grupelor de baschet de la Cuza Pirates Brăila se ocupă: Apostol Liliana. Voiculeț Florin, Ciubotariu Andrei. Micu Antonel Petrișor și Totolici Mircea Emil.

Pentru acest proiect au fost achiziționate materiale de promovare a proiectului, bannere și roll-upuri.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •