Administratie

Botea asteapta sa vada reactia celor acum il blameaza pe Stancu, daca acesta va fi repus in functie

Botea asteapta sa vada reactia celor acum il blameaza pe Stancu, daca acesta va fi repus in functie
Botea asteapta sa vada reactia celor acum il blameaza pe Stancu
Botea asteapta sa vada reactia celor acum il blameaza pe Stancu, daca acesta va fi repus in functie

Președintele Mișcării Populare Brăila, Viorel Botea, cel care a lansat în urmă cu două săptămâni ipoteza ca fostul președinte al CJ Brăila Gheorghe Bunea Stancu să se întoarcă la conducerea Consiliului Județean, este convins că în proporție de 99%, această ipoteză se va materializa după ce va fi eliberat din închisoare. Botea este convins că Stancu va fi eliberat la începutul anului viitor, chiar dacă i-a fost respinsă cererea de a i se scădea din pedeapsa de 3 ani zilele în care a fost în arest preventiv.

Botea a spus că este curios cum vor reacționa cei care atunci când Bunea Stancu era mare șef la CJ Brăila și la PSD, ”îl pupau”, iar după ce acesta a ajuns să aibă probleme juridice, s-au dezis de el.

“Problema care se pune nu este a mea, care din punct de vedere politic am fost și voi fi mereu adversarul domnului Stancu, ci problema e a celor care l-au pupat, după care și-au arătat dezamăgirea sau independența față de el. Acum mă gândesc cum vor reacționa în momentul în care domnul Bunea Stancu va veni și probabil le va pune măcar o întrebare, vizavi de atitudinea pe care ei au avut-o după ce a fost ridicat de procurorii DNA. Sigurul lucru care mă deranjează este fațărnicia, care de cele mai multe ori este dusă la extrem. Mă refer la toți cei care de-a lungul timpului i-au mâncat din palmă, iar mai apoi au început să se dezică de toate acțiunile lui. Deabia aștept să văd ce se întâmplă”, a spus președintele Mișcării Populare Brăila.

În conferința de presă a primarului de joi dimineață, Aurel Simionescu a admis că nu este total nerealist scenariul lansat de președintele Mișcării Populare Brăila, Viorel Botea, legat de posibila întoarcere a lui Stancu la conducerea CJ, după ieșirea lui din închisoare. Simionescu a declarat că dacă sentința care s-a dat în cazul acestuia nu îi interzice să exercite funcții publice o anumită perioada de timp, teoretic, fostul președinte CJ Brăila poate reveni la conducerea Consiliului Județean, având în vedere că el execută o pedeapsă care nu are legătură cu activitatea din fruntea administrației.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •