Sport

Blat sau neputinta la Otopeni? Sageata a recuperat punctele pierdute cu Braila

Blat sau neputinta la Otopeni? Sageata a recuperat punctele pierdute cu Braila
Sageata a recuperat punctele pierdute cu Braila
Sageata a recuperat punctele pierdute cu Braila

Sageata Navodari, cu Mihai Guliu pe banca in locul lui Constantin Gache, a inceput bine meciul de la Otopeni si a deschis scorul in minutul 19 la o gafa a portarului Bucuroiu. Vezan a sutat puternic de la 35 m, dar fostul portar al CF Braila din returul campionatului trecut a respins gresit in fata, iar Tigoianu a speculat si a trimis in plasa de la 9 m. Cei de la CS Otopeni au oferit imediat replica, dar Ghita, Prodan si Bardu au ratat din pozitii ideale.

Repriza secunda a mai adus cateva ocazii. Daniel Zaharia, fostul atacant al Stelei, putea majora avantajul pentru Navodari, in minutul 58, la o noua eroare a lui Bucuroiu, dar mingea nu a intrat in poarta. In minutul 63, acelasi Zaharia nu a ajuns la o centrare de pe stanga, care l-a depasit pe Bucuroiu, si tabela a ramas neschimbata, 0-1. CS Otopeni, echipa antrenata de fostul tehnician al CF Braila, Ion Viorel, a avut sansa egalarii, in minutul 80, la o centrare a lui Pana, dar reluarea cu capul a lui Palimaru a trecut mult peste, desi Buca, se afla in pozitie mai buna si putea relua in plasa. In minutul 89, acelasi Palimaru, golgeterul Ligii a 2-a, a trimis cu capul peste poarta, irosind astfel sansa ca Otopeniul sa obtina macar o remiza pe teren propriu cu Sageata Navodari. S-a terminat 0-1, iar dobrogenii au urcat pe locul doi in clasament, cu 37 de puncte din 19 meciuri disputate. Dar, un meci nu seamana cu altul si dupa ce au castigat in fata celor de la CF Braila cu 2-1, au pierdut in fata celor de la Sageata cu 0-1, dupa ce brailenii castigasera la Navodari cu acelasi scor.

La Botosani ne arbitreaza Mugurel Draganescu

La Botosani ne arbitreaza Mugurel Draganescu
La Botosani ne arbitreaza Mugurel Draganescu

Vineri 3 mai se vor juca si celelalte partide programate in aceasta etapa, in care CF Braila are nevoie neaparat de un rezultat pozitiv la Botosani pentru a mai spera la un loc promovabil. Inaintea meciului de la Botosani, cu lidera seriei, CF Braila se afla pe locul 5 in clasament, cu 33 de puncte din 18 meciuri jucate, la 8 puncte de FC Botosani si la 4 puncte de Sageata, dar ambele cu cate 19 meciuri disputate. Pe locul 3 se afla Delta Tulcea, cu 36 de puncte din 20 de meciuri, iar acestia vor sta maine, iar pe locul 4 se afla CS Otopeni, cu 35 de puncte din 20 de meciuri disputate.

Meciul de la Botosani va fi arbitrat de Mugurel Draganescu din Breaza (Prahova), ajutat la tuse de arbitrii asistenti Eugen Sebastian Gheorghe din Suceava si Bogdan Velicu din Bucuresti. Arbitru de rezerva la acest meci va fi Vlad Ciobanu din Iasi, iar observatori Florin Verigeanu din Rm. Valcea si Stan Prodan din Alexandria. Mugurel Draganescu a fost arbitru de Liga 1, dar a fost retrogradat din noiembrie 2010, arbitrand numai meciuri de Liga a 2-a si a 3-a. anul acesta insa, a fost arbitru de rezerva la 4 meciuri de Liga 1. Daca la CF Braila va lipsi Sorin Frunza, accidentat, de la gazde va lipsi fundasul central Andrei Poverlovici, suspendat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.