Politica

Biroul Electoral de Circumscripție a fost completat cu reprezentanți ai partidelor parlamentare după rămânerea definitivă a candidaturilor

Biroul Electoral de Circumscripție a fost completat cu reprezentanți ai partidelor parlamentare după rămânerea definitivă a candidaturilor

Alegerile parlamentare intră în linie dreaptă după ce Birourile Electorale de Circumscripție au fost completate și cu reprezentanți ai partidelor neparlamentare, iar candidaturile au rămas definitive.

La data de 1 octombrie Biroul Electoral de Circumscripție Brăila a fost completat cu reprezentanții partidelor parlamentare și un reprezentant al minorităților naționale. Pe 28 octombrie, după rămânerea definitivă a candidaturilor s-a completat Biroul Electoral cu 4 reprezentanți ai partidelor parlamentare.

Astfel, BEC Brăila are acum următoarea componență:

Președinte – judecator Vicol Daniela
Locțiior — judecator Vasile Viorel
Membru — judecator Chiroi Anamaria
Reprezentant AEP — Mangu Adrian
Reprezentant PSD — Dragut Meluta
Reprezentant PRO Romania— lonescu Catalin-Longin
Reprezentant PNL — Manea Carmen
Reprezentant UDMR — Horinear loan-Marius
Reprezentant PMP Iancu Alexandru
Reprezentant ALDE —Niculaie Mariana
Reprezentant Grupul minorităților naționale — Cusmin Matroana
Reprezentant Alianta USR PLUS — Pârlog Tiberiu

Reprezentant Partidul Verde – Pamfil Cornel

Reprezentant Alianța pentru Unirea Românilor – Negruț Mariana Alina

Reprezentant Partidul Socialist Român – Toma Ionel

Reprezentant Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) – Vintilă Ciceron

În județul Brăila și-au depus candidaturi 14 partide: Partidul Social Democrat, Partidul Mișcarea Populară, Uniunea Democrată Maghiară din România, Partidul Național Liberal, Alianța USR-PLUS, Partidul Pro România, Partidul Verde, Alianța pentru Unirea Românilor, Forța Națională, Alianța Renașterea Națională, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), Partidul Socialist Român, Partidul România Mare, Partidul Ecologist Român. La Camera Deputaților și-au depus candidaturile candidații independenți: Neculai Calu – fost consilier local în comuna Romanu și Adrian Tabarac. Partidul Noua Românie a depus listă doar la Camera Deputaților, cu un singur candidat. La Camera Deputaților pe buletinele de vot se vor regăsi și candidați de la 16 minorități naționale, altele decât cea maghiară.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •