Interviuri Actualitate

Bella Italia a inaugurat a doua locație Pizza Express

Bella Italia a inaugurat a doua locație Pizza Express

Bella Italia a inaugurat miercuri, 31 octombrie, a doua locație Pizza Express din Brăila. După ce în luna martie au inaugurat acest concept în zona magazinului Winmarkt, în ultima zi din octombrie a fost inaugurată locația din cartierul Viziru, din zona Pistruiatu. A treia astfel de locație va fi deschisă în Râmnicu Vâlcea, pe 15 decembrie 2018.

Am considerat că după conceptul de restaurant și de Mall pe care l-am dezvoltat în România până acum, conceptul Bella Italia Pizza Express vine să completeze oferta de servicii pe care le face Bella Italia. Pentru că atunci când spui Bella Italia spui Pizza și ne dorim ca atunci când spui pizza să spui Bela Italia.” a spus Iulian Zamfir, cel care a adus în România dezvoltarea francizei Pizzeria Bella Italia.

La inaugurarea celei de-a doua locații Pizza Express au fost invitați și primarul Marian Dragomir, alături de viceprimarii Doinița Ciocan și Alexandru Crican Jantea, dar și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, Ștefan Fusea. Firma Monoprix, deținatoarea francizei, este membră a CCIA Brăila.

La inaugurarea locației din cartierul Viziru au fost prezenți și peste o sută de brăileni, atât adulți cât și copii, care au primit de la Bella Italia baloane și coronițe, dar și magneți de frigider.

Iulian Zamfir a spus că acest ideea de a veni cu acest concept vine în întâmpinarea populației care este din ce în ce mai aglomerată și mai prinsă cu treabă.

Venim în întâmpinarea locuitorilor din aceste zone cu produsul pizza în diferite variante, de la Pizza Clasică, Pizza Grande și felia de pizza. Felia de pizza este la 180 de grame și costă 4 lei. Este o felie destul de mare, bogată, cu ingrediente deosebite, și fiecare om să și-o poată permite să mănânce o bucată de pizza de la Bella Italia” a spus Iulian Zamfir.

Cea de-a doua locație Pizza Expres din Brăila a fost deschisă în cea mai aglomerată zonă din municipiul Brăila.

Cred că este o alegere bună din punct de vedere comercial amplasarea în locația de pe Calea Călărașilor, din zona Pistruiatu, în cartierul Viziru. Avem și o terasă generoasă, pe care de la 1 ianuarie vom face un proiect de terasă frumos, să fie o terasă modernă. Programul este deocamdată 8.00-22.00 și vedem, dacă va fi nevoie o să extindem programul în așa fel încât să venim în întâmpinarea clienților.” a mai spus Iulian Zamfir.

În locațiile Pizza Express singurul produs disponibil este pizza, pentru că Bella Italia este cunoscută în țară pentru acest produs, care este oferit clienților în diferite variante.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •