Politica

Basescu: Noi ne batem cu USL, nu cu PSD sau PNL

Basescu: Noi ne batem cu USL, nu cu PSD sau PNL
Basescu: Noi ne batem cu USL, nu cu PSD sau PNL
Basescu: Noi ne batem cu USL, nu cu PSD sau PNL

La lansarea candidaților Mișcarea Populară Brăila, după discursurile prezentate de candidații la primăriile Bărăganul, Făurei și Brăila, a urmat cel mai important discurs al evenimentului, așteptat de toți cei care au fost prezenți în sala de la Lyra, cel al fostului președinte al României, Traian Băsescu.

[quote]Vreau să știți că am venit cu multă plăcere la Brăila. Sunt impresionat de calitatea echipei pe care Mișcarea Populară Brăila o oferă electoratului din județ, echipă care pare a fi o îmbinare excepțională de elan, tinerețe și maturitate. Am auzit în formularea domnului președinte că orașul, județul a fost roșu până acum, condus numai de roșii. Și doamna primar de la Făurei spunea să nu vezi decât roșu în fața ochilor. Acum, aș întreba: câți ani are Bunea Stancu? Sigur că știu cam ce vârstă are, așa cum știu și cine este, dar mă uitam așa că a rămas tot roșu. Știți, se spune așa: dacă la tinerețe, la 20 de ani, nu ești de stânga n-ai suflet. Dar dacă și la 40 de ani rămâi de stânga, n-ai minte![/quote] și-a început Băsescu discursul din fața membrilor și simpatizanților Mișcării Populare Brăila.

Fostul președinte al României a criticat nivelul scăzut al investițiilor din timpul Guvernului Victor Ponta, care au fost mai mici decât în perioada de criză. Acesta a constatat că pentru administrația brăileană cele mai mari proiecte de investiții au fost cele de construire a supermarketurilor și hypermarketurilor.

De asemenea, Băsescu a făcut referire la problemele din sistemul de sănătate al României, amintind de cazul bebelușilor decedați în județul Argeș, despre tragedia de la Clubul „Colectiv”, dar și la aparatura performantă, achiziționată cu milioane de euro care zace nefolosită în multe dintre spitalele din România. Acesta a atacat PSD-ul, dar nu a uitat nici de PNL, ținând să puncteze că USL încă funcționează, iar partidul pe care îl conduce se luptă de fapt cu USL, și cu cu PSD și PNL separat.

La finalul întâlnirii, Traian Băsescu le-a urat succes candidaților Mișcării Populare Brăila și a afirmat că nu este de acord cu partidele care se mulțumesc cu locul 3. „Ce rost mai are să concurezi dacă nu țintești primul loc?”, a concluzionat fostul președinte al României.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •