Actualitate

Au oprit pe interzis și au fost sancționați de Poliția Locală

Au oprit pe interzis și au fost sancționați de Poliția Locală

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 48 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.729 lei şi au fost aplicate un număr de 98 puncte penalizare conform O.U.G. nr. 195/2002 R.

Polițiștii locali au depistat în perioada 6-13 august 48 de șoferi care au oprit în mod voluntar în zona indicatorului ”oprirea interzisă”, în stațiile mijloacelor de transport în comun sau pe trecerile de pietoni.

Astfel, printre alții, au fost sancționați:

I.S., în vârstă de 34 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor dinspre str.Mihai Bravu către str.Tineretului și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

B.Fl., în vârstă de 23 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre str.Mihai Bravu către str.Tineretului și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

P.I., în vârstă de 29 ani, din oraș Însurăței, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor dinspre Bd.Independenței către Bd. Al. I. Cuza și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

L.H., în vârstă de 38 ani, din com.Greci, jud.Tulcea – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre Bd.Independenței către Bd. Al. I. Cuza și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

N.Gh., în vârstă de 67 ani, din com.Măxineni, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe Șos. Rm. Sărat dinspre str. Motrului către str. Soveja și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

S.M., în vârstă de 41 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford pe Șos. Rm. Sărat dinspre str. Motrului către str. Soveja și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

C.N., în vârstă de 51 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Opel cu nr. de înmatriculare 698-BL (Spania) pe Șos. Rm. Sărat dinspre str.Motrului către str.Soveja și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

F.M., în vârstă de 50 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Skoda pe Calea Galați dinspre str. I. L. Caragiale către str. Nicolae Bălcescu și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”;

D.C.tin, în vârstă de 63 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Skoda în Piața Traian dinspre str.Brașoveni către Calea Călărașilor şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni.

F.G., în vârstă de 30 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Audi în Piața Traian dinspre str. Brașoveni către Calea Călărașilor şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni.

Ch.N., în vârstă de 48 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Skoda pe str. Școlilor dinspre Bd. Independenței către Bd. Al. I. Cuza și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția str.Școlilor cu Bd.Independenței.

Fl.Gh., în vârstă de 58 ani, din com.Chiscani, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor dinspre str. Radu Negru către str. Milcov și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată în dreptul compexului comercial ”Pistruiatu”.

B.Cl., în vârstă de 30 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca BMW pe Calea Călărașilor dinspre str.Vapoarelor către str.Rubinelor și a oprit voluntar în intersecția Calea Călărașilor cu str.Danubiului.

G.A., în vârstă de 55 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Toyota pe Calea Călărașilor dinspre str.Vapoarelor către str.Rubinelor și a oprit voluntar în intersecția Calea Călărașilor cu str.Danubiului.

C.I.-I., în vârstă de 40 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Renault pe Calea Călărașilor dinspre str.Vapoarelor către str.Rubinelor și a oprit voluntar în intersecția Calea Călărașilor cu str.Danubiului.

E.I.-D., în vârstă de 27 ani, din oraș Însurăței, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Volkswagen cu nr. de înmatriculare B-149 pe Calea Călărașilor dinspre str.Vapoarelor către str.Rubinelor și a oprit voluntar în intersecția Calea Călărașilor cu str.Danubiului.

V.M., în vârstă de 36 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Renault Master pe Calea Călărașilor dinspre str.Radu Negru către str. Milcov și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane ”str. Milcov”.

Șt.D., în vârstă de 57 ani, din Brăila– cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Renault Master pe Calea Călărașilor dinspre Aleea Cocorilor către str. Industria Sârmei și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane ”str. Industria Sârmei”.

L.G., în vârstă de 45 ani, din Brăila –  cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Renault Master pe Calea Călărașilor dinspre str.Industria Sârmei către str. Pontonieri și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane ”str.Industria Sârmei”.

M.N.-T., în vârstă de 43 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Renault Master pe str.Chișinău dinspre Calea Călărașilor către str.Grigore Alexandrescu și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane ”Școala nr.1”.

B.P., în vârstă de 38 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare –a condus autovehiculul marca Opel pe str. Școlilor dinspre Bd. Dorobanților către str. Roșiorilor și a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane ”Școlilor”.

B.M.-M., în vârstă de 36 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre str. Celulozei către str. Răzoare și a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de stația mijloacelor de transport public de persoane ”Ciocârlia”. 

C.B., în vârstă de 33 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare –a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Bd. Dorobanților dinspre Calea Călărașilor către str. Mioriței și a staționat voluntar la mai puțin de 25 de metri  de intersecția străzilor Bd.Dorobanților cu str. Mioriței.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •