Actualitate

Au intrat pe interzis si Politia Locala nu i-a iertat

Au intrat pe interzis si Politia Locala nu i-a iertat

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, în perioada 05 – 12.06.2018, Poliţia Locală Brăila a aplicat un număr de 62 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.280 lei şi au fost aplicate un număr de 124 puncte penalizare. 

Astfel poliţiştii locali rutieri i-au sancționat cu amendă în valoare de câte 290 lei și câte două puncte de penalizare pe:

L. Gh., în vârstă de 68 ani, din Brăila care a condus autovehiculul marca Citröen pe Calea Călărașilor dinspre strada Franceză către strada Tineretului şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

V. D.-D., în vârstă de 36 ani, din satul Plopu, oraș Ianca, județul Brăila care a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor dinspre Bd. A.I. Cuza către strada Școlilor şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

N.L.-I., în vârstă de 48 ani, din comuna Jirlău, județul Brăila care, după ce a condus autovehiculul marca Ford pe Bd. Dorobanților dinspre Calea Călărașilor către str. Mioriței, a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

T. S.-A., în vârstă de 30 ani, din comuna Cazasu, județul Brăila, care, după ce a condus autovehiculul marca Dacia pe Calea Galați dinspre str. Nicolae Bălcescu către str. I. L. Caragiale a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

C. C.-M., în vârstă de 42 ani, din Brăila, în calitate de conducător de auto marca Peugeot după ce a circulat pe Calea Galați dinspre str. I. L. Caragiale către str. Nicolae Bălcescu a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

F. Al., în vârstă de 32 ani, din comuna Viziru, județul Brăila, care, după ce a condus autovehiculul marca Daewoo pe Calea Călărașilor dinspre str. Griviței către Bd. Independenței a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

T.M., în vârstă de 44 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Dacia cu nr.de înmatriculare BR-91-LSA pe str.Franceză dinspre Calea Călărașilor către str.Mioriței şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția str.Franceză cu str.Mioriței.

I. S.-C., în vârstă de 37 ani, din Brăila, care a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre str. Vapoarelor către str. Danubiului și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. Danubiului.

G. O., în vârstă de 73 ani, din comuna Chiscani, județul Brăila, care a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre str. Danubiului către str. Rubinelor și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată  la intersecția Calea Călărașilor cu str. Danubiului.

T. Z., în vârstă de 59 ani, din Brăila, care a condus autovehiculul marca Dacia pe str. G-ral Eremia Grigorescu dinspre Bd. Dorobanților către str. I. C. Brătianu și a oprit voluntar în intersecția străzii G-ral Eremia Grigorescu cu str. I. C. Brătianu.

U. N., în vârstă de 35 ani, din Brăila, care după ce a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre str. Frumoasei către str. Ana Aslan a oprit voluntar în intersecția Calea Călărașilor cu str. Ana Aslan.

D. C., în vârstă de 35 ani, din Brăila, care a condus autovehiculul marca Seat str. Nicolae Bălcescu dinspre Calea Galați către str. Catolică și a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de intersecția Calea Galați cu str. Nicolae Bălcescu.

A. M., în vârstă de 44 ani, din satul Lacu Sărat, comuna Chiscani, județul Brăila, care a condus autovehiculul marca Dacia pe Bd. Dorobanților dinspre str. Mioriței către Calea Călărașilor și a oprit voluntar în zona de preselecție a intersecției Bd. Dorobanților cu Calea Călărașilor.

C. I., în vârstă de 40 ani, din Brăila care a condus autovehiculul marca Opel pe Bd. Dorobanților dinspre str. Mioriței către Calea Călărașilor și a oprit voluntar în zona de preselecție a intersecției Bd. Dorobanților cu Calea Călărașilor.

P. C., în vârstă de 44 ani, din Brăila care a condus autovehiculul marca Opel pe str. Școlilor dinspre str. Frumoasă către Bd. Al. I. Cuza și a oprit voluntar în zona de preselecție a intersecției str. Școlilor cu Bd. Al. I. Cuza.

R. G.-L., în vârstă de 33ani, din Brăila, care după ce a condus autovehiculul marca Mercedes-Benz pe Calea Călărașilor dinspre str. Tineretului către str. Mihai Bravu a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de stația mijloacelor de transport public de călători.

C. C., în vârstă de 29 ani, din Brăila, care a condus autovehiculul marca Peugeot pe Calea Călărașilor dinspre str. Tineretului către str. Mihai Bravu și a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de stația mijloacelor de transport public de călători.

P. I.-G., în vârstă de 20 ani, din Brăila, care în calitate de conducător de auto marca Mercedes-Benz a circulat pe str. Roșiorilor dinspre str. Dianei către str. 1 Decembrie 1918, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

P. C., în vârstă de 42 ani, din Brăila, care în calitate de conducător de auto marca Volkswagen a circulat pe str. Roșiorilor dinspre str. Dianei către str. 1 Decembrie 1918, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

C. S.-A., în vârstă de 28 ani, din Brăila, după ce a condus autovehiculul marca Dacia pe str. Ana Aslan dinspre str. Bastionului către str. Școlilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •