Actualitate

Au intrat pe interzis, au fost sanctionati de Politia Locala

Au intrat pe interzis, au fost sanctionati de Politia Locala

Pe lângă activităţile preventive poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 37 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.480 lei, dintre care pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 24 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.610 lei şi au fost aplicate un număr de 48 puncte penalizare. 

Poliția locală a exemplificat cu următoarele situații:

M. M.-M., în vârstă de 26 ani, din comuna Chiscani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei și 2 puncte penalizare, după ce în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Iveco pe Bulevardul Dorobanților, dinspre strada Tineretului către strada Franceză, şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Franceză.

P. M.-M., în vârstă de 34 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, pentru că în calitate de conducător al autovehiculului marca Audi, a circulat pe B-dul Dorobanților, dinspre strada Tineretului către strada Școlilor și nu a respectat obligația de a opri vehiculul pe partea carosabilă, așezat lângă și în paralel cu marginea acesteia.

M. St., în vârstă de 40 de ani, din comuna Chiscani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru efectuarea de transport public de persoane în regim de maxi-taxi cu auto marca Renault, pe traseul 61 și a oprit în alte locuri decât cele autorizate prin H.C.L.M.nr.179/2010, respectiv în stația I.M.B. aparținând S.C. Braicar S.A. pe Calea Călărașilor.

R. Fl., în vârstă de 34 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că în calitate de conducător a circulat cu auto marca Renault pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

B.A., în vârstă de 34 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Renault, pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

M. I., în vârstă de 65 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Mercedes cu nr.de înmatriculare BR-01-AAW, pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

I. M., în vârstă de 35 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Audi pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Gh. S.-M. , în vârstă de 22 ani, din satul Pietroiu, comuna Vădeni, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dodge pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •