Administratie

Atentie cui deschideti usa!

Atentie cui deschideti usa!
Atentie cui deschideti usa!
Atentie cui deschideti usa!

In perioada sarbatorilor, hotii incearca tot felul de trucuri pentru a-i insela pe creduli. Cea mai des intalnita metoda este strangerea banilor pentru diverse cazuri sociale si pentru copii care au nevoie de operatii costisitoare. Primarul atrage atentia si spune ca nu a semnat si nu va semna niciodata aprobari pentru astfel de strangeri de fonduri.

Aurel Simionescu, atrage din nou atentia brailenilor cu privire la colectarile de bani, pentru diverse actiuni caritabile. Primarul spune ca, pe langa obtinerea de venituri prin inselatorie, „voluntarii” intra in case numai pentru a se uita dupa bunurile care ar putea fi furate. Edilul ne-a spus ca astfel de oameni au venit si la el acasa spunand ca primarul le-a dat avizul pentru strangerea de fonduri. De mentionat este faptul ca, municipalitatea nu a dat si nu va da niciodata aviz pentru astfel de actiuni. „Un lucru pe care vreau sa il comentez este ca in perioada aceasta, mai mult decat in alte zile, apar tot felul de personaje pe la usile noastre, care spun: «stiti, pentru un caz extraordinar, medical, pentru un copil, pentru un batran si asa mai departe adunam bani. Avem de la Primarie voie!». Dincolo de dorinta unor oameni de a face un bine eu as vrea sa atentionez asupra acestui mod de a aduna bani, care de multe ori inseamna o inselatorie. De multe ori mai inseamna si altceva, sa vada daca este cineva acasa, cum arata cand se deschide usa, cum arata incaperea, apartamentul respectiv. Nu am nicio problema cu cetatenii care vor sa dea niste bani pentru actiuni caritabile. Va spun pentru ca a venit chiar si la mine la poarta cineva si mi-a spus ca are voie de la Primarie, de la primar”, a declarat primarul Aurel Simionescu.
Hartiile pe care acestia le prezinta nu sunt decat niste solicitari pe care le depun la primarie si pentru care primesc si un numar de inregistrare. „Am cerut sa vad ce le-a dat primarul. Deci, depun la noi o solicitare si primesc un numar de inregistrare in acest sens. Dupa care, arata acea hartie si spun ca au acordul Primariei. As vrea sa atrag atentia asupra faptului ca municipalitatea nu a dat si nu va da acordul pentru a se face astfel de colecte din usa in usa.”, a mai spus primarul in incheiere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.