Sport

Astăzi, toate cele 4 echipe din județul Brăila au meciuri în etapa a III-a a Ligii a 3-a

Astăzi, toate cele 4 echipe din județul Brăila au meciuri în etapa a III-a a Ligii a 3-a

Astăzi se dispută meciurile etapei a 3-a din Liga a 3-a, în care două echipe din județul Brăila au meciuri pe teren propriu, iar celelalte două vor juca în deplasare.

Viitorul Ianca, locul 2 îb clasament, cu șase puncte, ca și liderul, CSM Rm. Sărat, va juca astăzi de la ora 17.00, pe stadionul Ștefan Vrăbioru, cu Suporter Club Oțelul Galați. Antrenorul Laurențiu Ivan și-a menajat titularii în partida din Cupa României de marți pentru a avea jucătorii apți de joc la ora derby-ului cu echipa din Galați, în care au un singur obiectiv, victoria. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din București, avându-l la centru pe Anton Sergiu, ajutat de arbitrii asistenți Necula Mihăiță și Bărbulescu Marius.

Dacia Unirea Brăila, locul 5, cu 3 puncte, a plecat de ieri spre Focșani, ocolo unde va juca astăzi, de la ora 17.00, cu CSM Focșani 2007, locul 4, cu 4 puncte. După înfrângerea din prima etapă, jucătorii formației pregătite de Florentin Petre nu își mai permit pași greșiți în lupta pentru locurile fruntașe și își doresc să vină cu puncte după partida de astăzi. Meciul de pe stadionul Milcovul din Focșani va fi condus la centru de Negară Răzvan din Vaslui, ajutat la cele două tușe de Martinescu Bogdan Mihai din Buzău și Alexandru Eugen Petre din Vintileanca.

După două deplasări consecutive în primele etape și o calificare tot în deplasare în Cupa României, CS Făurei va evolua pentru prima dată în acest campionat pe teren propriu. Echipa fraților Nicoliță, locul 8 cu un punct, o va întâlni pe CSM Bacău, echipă aflată pe locul 7, tot cu un punct. o formație modestă pe care o poate învinge. Meciul de pe stadionul din Făurei, va începe la ora 17.00 și va fi arbitrat la centru de Marinescu Mădălin din Bucureşti, ajutat la cele două linii de Cercel Cosmin din Piatra Neamţ și Enache Gabriel din Ploieşti.

Singurele echipe din seria a II-a a Ligii a 3-a, fără nici un punct după două etape, Avântul Valea Mărului și Sportul Chiscani, se întâlnesc astăzi pe stadionul comunal Prof. Costică Popovici din Valea Mărului. Cele două combatante au făcut parte din aceeași mini-serie de promovare în Liga a III-a și atunci partida s-a încheiat la egalitate, ambele echipe promovând în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Partida va fi condusă la centru de Spînu Marius din Bucureşti, ajutat ce Chioibașu Alexandru din Ploieşti și Hazi Vlăduț din Volovăţ. Jocul Avântul Valea Mărului – Sportul Chiscani se dispută începând cu ora 14.00.

Tot în această etapă a seriei a II-a mai este programată partida CSM Râmnicu Sărat – Sporting Liești.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •