Cultura

Artistul Krem vine la Braila pentru a sustine proiectul „Descopera-te in joaca”

Artistul Krem vine la Braila pentru a sustine proiectul „Descopera-te in joaca”
Artistul Krem vine la Braila pentru a sustine proiectul "Descopera-te in joaca"
Artistul Krem vine la Braila pentru a sustine proiectul „Descopera-te in joaca”

Krem, unul din finalistii sezonului trecut al concursului „Romanii au Talent” va fi prezent la Braila, pentru a-i sustine pe tinerii implicati in proiectul european „Descopera-te in joaca”. Maine, 26 aprilie 12 tineri abandonati de parinti le vor arata brailenilor cat de buni sunt ei in arta teatrului, improvizatie, filmului si muzicii.

Proiectul „Descopera-te in joaca” este implementat de Asociatia Cooltura, finantat de Comunitatea Europeana prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale – programul „Tineret in Actiune” si se deruleaza in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, Primaria municipiului si Teatrul „Maria Filotti”.
Metoda folosita pentru dezvoltarea personala este una foarte moderna si non-formala, mai exact teatru de improvizatie. Initiatorii proiectului (10 tineri liceeni care la randul lor au beneficiat de cursuri de initiere in arta actorului si a improvizatiei in teatru si muzica) si actorul bucurestean Dragos Muscalu au construit pentru tinerii defavorizati un spatiu de siguranta – scena.

Tinerii au lucrat timp de trei luni pentru acest proiect

Aici, cu totii invata jucandu-se si se descopera experimentand. Daca vrei sa-i sustii si tu intra pe site-ul: https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Cooltura-Braila/269813499820258 si da un “Like”. Si daca vrei sa-i vezi pe scena vino vineri, 26 aprilie, la Teatru “Maria Filotti”, unde vor avea un invitat special Krem. Muzica live, improvizatie, teatru si distractie garantata!
“Participarea tinerilor la activitati in cadrul proiectului de dezvoltare personala prin teatru i-a ajutat pe acestia sa acumuleze experienta si sa-si puna in valoare calitatile si abilitatile. Implicarea voluntara i-a determinat sa se influenteze unul pe celalalt pentru a contribui la indeplinirea sarcinilor grupului intr-o situatie data, astfel incat sa constientizeze importanta lucrului in echipa si stabilirea de obiective. Am remarcat faptul ca tinerii nostri au fost formati in asa fel incat sa gaseasca mereu solutii la probleme, sa se mobilizeze si sa actioneze. Au inceput sa aiba incredere in fortele proprii, in propriul potential si sa constientizeze ca au multe calitati pe care ceilalti le observa si le apreciaza. Acestia au descoperit noi mijloace de rezolvare a conflictului si si-au dezvoltat abilitatile de comunicare”, a declarat Simona Cimpoaie, directorul adjunct al Directiei Protectiei Copilului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.