Sport

Aproape 280 de sportivi s-au luptat pentru medalii la Campionatul Naţional de Kick Boxing şi K1

Aproape 280 de sportivi s-au luptat pentru medalii la Campionatul Naţional de Kick Boxing şi K1

Sâmbătă, 17 martie, timp de aproape 10 ore s-a desfășurat în premieră la Brăila, Campionatul Naţional de Kick Boxing şi K1 precum şi Cupa All Styles Tatami – Low Kick, Kick Light şi Full Contact pentru copii, juniori și seniori. Competițiile s-au desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact şi C.S. Urban Warrior Gym, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Primăriei Municipiului Brăila.

Printre medaliaţii acestor competiții s-au aflat şi trei brăileni de la clubul C.S. Urban Warrior Gym. Ionuţ Mardar, cel care a bifat al treilea titlu consecutiv la categoria 75 kg, iar Vlăduţ Buricea şi Alexandru Oprea care au devenit vicecampioni naţionali la categoriile 71 şi respectiv 81 kg. De asemenea, clubul brăilean a mai avut un câştigător la Cupa All Styles Tatami – Low Kick, Kick Light şi Full Contact, pe Valentin Maxim, care s-a impus la categoria minus 71 kg.

280 de sportivi, cu vârste între 7 şi 40 de ani, de la 27 de cluburi din ţară au luat startul la cele două competiţii care au avut loc sâmbătă în Sala Polivalentă din Brăila. Clubul organizator, C.S. Urban Warrior Gym, a participat cu patru sportivi la naţionale şi a obţinut o medalie de aur şi două de argint.

Ionuţ Mardar a câştigat toate cele trei meciuri pe care le-a avut de disputat şi şi-a trecut în cont cel de-al treilea titlu naţional. În finală, brăileanul a învins un adversar care are în palmares titluri naţionale precum şi participări la europene şi mondiale.

Cu două victorii, Vlăduţ Buricea a ajuns în finala categoriei 71 kg, dar în ultimul act al competiţiei a fost învins şi a rămas cu medalia de argint. Acelaşi traseu l-a urmat şi Alexandru Oprea, care a ajuns în finală, însă brăileanul a suferit o accidentare în cel de-al doilea meci şi nu a urcat în ring în cel de-al treilea. Cel de-al patrulea reprezentant al gazdelor, Răzvan Buricea, a pierdut prin KO, în primul meci.

La Cupa All Styles Tatami – Low Kick, Kick Light şi Full Contact, C.S. Urban Warrior Gym Brăila a aliniat la start 12 sportivi, cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani. Singurul brăilean medaliat la uniori a fost Valentin Maxim, care a câştigat locul întâi la categoria minus 71 kg.

Au fost meciuri de un nivel tehnic foarte ridicat în care s-au întâlnit sportivi, atât fete cât și băieți, de la cele mai importante cluburi din România: C.S. Ciprian Sora, Scorpion Iași, K.O. Ploiesti, Warrior Gym Braila , CRK, K1 Galați, Tsunami, Dacia Martial Arts Ploiești si alte cluburi importante.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •