Silviu Mares 28 decembrie 2012

Fotbalistul echipei franceze AS Saint-Etienne, Banel Nicolita, a fost operat la inceputul lunii decembrie pentru o problema musculara si va fi indisponibil cel pu?in doua luni.

Pentru fotbalistul nascut la Faurei, pe 7 ianuarie 1985, anul care se va incheia peste cateva zile a fost cel mai “negru” din cariera sa, fiind marcat de probleme musculare, cu multe accidentari care au dus la pierderea postului de titular la echipa de Ligue 1. Nicolita a fost la mijlocul lunii noiembrie pe punctul de a reveni pe teren, insa a suferit o noua problema musculara, la un antrenament, in urma careia a fost necesara o interventie chirurgicala.

Christophe Galtier, tehnicianul echipei la care activeaza Banel, se baza tot mai rar pe mijlocasul roman din considerente tactice, el prinzand doar doua meciuri in actualul sezon, dintre care doar in unul ca titular, dar acum lucrurile au luat o alt? turnura si oficialii lui Saint Etienne s-au saturat sa il astepte sa se recupereze si-i cauta inlocuitor. Cel mai probabil, primavara il va gasi pe Banel la un alt club.

In anul 2012 Banel nu a mai prins nicio selectie la nationala antrenata de Victor Piturca, iar in vacanta pe care si-a luat-o de sarbatori, cand a venit la Braila sa se reface dupa operatie sis a fie alaturi de familia sa, a aflat ca apartamentul sau din Franta a fost spart de hoti, care l-au lasat, printre altele, fara ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

Anul 2013 ar putea fi unul al revenirii lui Banel la forma care l-a consacrat, el fiind ofertat se pare de Fulham, echipa aflata pe locul 14 in Premier League.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.