Administratie

Amenzi usturatoare pentru cei care depoziteaza deseuri in locuri nepermise

Amenzi usturatoare pentru cei care depoziteaza deseuri in locuri nepermise
Amenzi usturatoare pentru cei care depoziteaza deseuri in locuri nepermise
Amenzi usturatoare pentru cei care depoziteaza deseuri in locuri nepermise

Saturat pana peste cap de ecologizarile facute degeaba, primarul a decis ca de acum orice reclamatie confirmata, venita din partea brailenilor dupa data de 1 Mai sa atraga sanctiuni usturatoare. Amenzi vor primi atat cei care depoziteaza gunoiul in locuri nepermise, cat si firmele de ecologizare care nu isi fac treaba cum trebuie.

Autoritatile locale sunt suparate atat pe brailenii care nu mentin curatenia in oras, cat si pe firmele de salubrizare care nu isi fac de fiecare data treaba asa cum trebuie. Operatorii de salubritate au fost deja informati ca orice reclamatie confirmata venita din partea brailenilor in privinta curateniei, dupa data de 1 mai, va atrage sanctiuni aspre. Si Politia Locala va aplica de acum sanctiuni aspre celor care arunca gunoaie in locuri nepermise. „Noi am inceput o campanie mai agresiva, sa spunem asa, in legatura cu curatenia. Le-am spus domnilor operatori de salubritate ca dupa 1 mai orice solicitare, reclamatie pe care o primesc din partea brailenilor in legatura cu curatenia si care se verifica, va atrage penalitati. Cu vorba buna lucrurile nu evolueaza. in acelasi timp, Politia Locala are sarcina de a monitoriza anumite locuri care sunt clasice, sa spunem, de acum, ca si halde de gunoi. De asemenea, trebuie sa aplice amenzi, penalitati, pentru ca pana la urma in anumite momente si operatorii de salubritate au dreptate, daca ei aduna de doua ori pe zi gunoiul si seara este iar atunci si cetatenii care s-au obisnuit sa depuna acolo gunoaie trebuie sa fie penalizati”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Nu darmati cosurile de gunoi!

Primarul ne-a spus ca au fost montate in jurul la 70 de cosuri de gunoi rabatabile, motiv pentru care ii roaga pe cetateni sa nu „joace fotbal” cu ele sau sa le distruga. „Am mai pus in jur de 60 – 70 de cosuri de gunoi. Cererea mea catre braileni este sa nu dea cu picioarele in ele, ca asa se intampla. Cosurile astea se si basculeaza si e tentant sa dai cu piciorul. Asa cum am spus, sunt lucruri care costa si care odata stricate inseamna alti bani ca sa le repunem”, a mai spus acesta in incheiere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.