Actualitate

Amenzi de aproximativ 28000 de lei aplicate in weekend in urma activitatilor desfasurate de politisti

Amenzi de aproximativ 28000 de lei aplicate in weekend in urma activitatilor desfasurate de politisti

Poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În perioada 13 – 15 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 60 de societăţi comerciale și au fost legitimate peste 250 de persoane, dintre care 15 au fost controlate corporal sumar. Totodată au fost oprite în trafic 152 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 20 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 57 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de aproape 28.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 30 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 23 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 4 la alte acte normative.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au ridicat în vedrea confiscării 18 laptopuri.

În ziua de 15 iulie 2018, între orele 08:00-12:00, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au acţionat, în pietele din municipiu în vederea identificării de bunuri ce provin din comiterea de infracţiuni.

Cu această ocazie poliţiştii l-au depistat, într-un târg din municipiul Brăila, pe un brăilean, în vârstă de 51 de ani, în timp ce oferea spre vânzare 18 laptopuri, pentru care nu avea asupra sa documentele de provenienţă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •