Actualitate

Amenzi aplicate de Politia locala pentru oprirea sau stationarea pe ”interzis”

Amenzi aplicate de Politia locala pentru oprirea sau stationarea pe ”interzis”

În perioada 28 noiembrie – 5 decembrie 2017, pe lângă activităţile preventive, poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.110 lei şi au fost aplicate un număr de 33 puncte penalizare conform O.U.G. 195/2002.

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 16 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.610 lei şi au fost aplicate un număr de 33 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002.

Astfel, polițiștii locali au sancționat mai mulți conducători auto pentru oprire, staționare pe zone interzise. Printre exemplele furnizate de Poliția Locală se află:

S. I., în vârstă de 59 ani, din Galați, a fost sancționat cu  amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare – în calitate de conducător auto, pentru că a circulat cu autovehiculul marca Chevrolet pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Independenței către str. Griviței şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

L. A., în vârstă de 61 ani, din Galați, a fost sancționat cu amenda în valoare de 290 lei si două puncte penalizare – în calitate de conducator auto care a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Al. I. Cuza către str.Ana Aslan şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. Ana Aslan.

M. C., în vârstă de 67 ani, din Brăila – cu amenda în valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Opel cu nr.de înmatriculare BR-50-MDR pe Calea Călărașilor dinspre str.Vapoarelor către str.Danubiului şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str.Danubiului.

F. R., în vârstă de 49 ani, din sat Cuza Vodă, Stăncuța, jud.Brăila – cu amenda în valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen cu nr.de înmatriculare BR-05-BFO pe Calea Călărașilor dinspre str.Danubiului către str.Rubinelor şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str.Danubiului.

B. C., în vârstă de 59 ani, din satul Lacu Sărat, comuna Chiscani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare, pentru că în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Audi pe Calea Călărașilor dinspre str. Danubiului către str. Rubinelor şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. Danubiului.

C. D., în vârstă de 44 ani, din Brăila a fost sancționat  cu amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare pentru că în calitate de conducător auto al autovehiculului marca Opel a circulat pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Al. I. Cuza către str.Ana Aslan şi a oprit voluntar pe colțul intersecției dintre Calea Călărașilor și str. Ana Aslan.

A. S., în vârstă de 62 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare pentru că în calitate de conducător auto al autovehiculului marca Toyota care circula pe str. Ana Aslan dinspre str. Bastionului către str. Scolilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

P. D., în vârstă de 43 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 lei şi 3 puncte penalizare pentru că a staționat cu autovehiculul marca Volkswagen pe trecerea pentru pietoni situată pe Calea Călărașilor la intersecție cu Bd. Independenței.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •