Actualitate

Amendati pentru aruncarea gunoaielor sau zapezii din curte pe domeniul public

Amendati pentru aruncarea gunoaielor sau zapezii din curte pe domeniul public

În perioada 20 – 27.03.2018, Poliţia Locală Brăila a depistat şi sancţionat 9 persoane cu amenzi în valoare de 1.125 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, pe linia curățeniei în municipiul Brăila.

Totodată a fost sancţionat contravențional numitul D. Gh., în vârstă de 49 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 250 lei, fiind depistat pe terenul viran din spatele Centrului „Aura 2010” de pe strada Cezar Petrescu descărcând dintr-un atelaj hipo gunoi de orice natură, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3 persoane cu amenzi în valoare de 625 lei.

Astfel a fost amendat cu 250 lei, P. A., în vârstă de 57 ani, din Brăila, fiind depistat pe strada Decebal, la intersecție cu strada Viforului, lângă gardul S.N.C.F.R. aruncând dintr-un recipient tip europubelă din plastic reziduuri menajere, pe domeniul public în loc neautorizat.

De asemenea, P. F., în vârstă de 39 ani, din Brăila  a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 lei, fiind depistat pe strada I. L. Caragiale, lângă fosta ,,Arena 11 Iunie” aruncând un sac din plastic plin cu reziduuri menajere, pe domeniul public în loc neautorizat.

T. C.-L., în vârstă de 17 ani, din Brăila  a fost sancționat cu amendă în valoare de 125 lei, fiind depistat pe Șoseaua Rm. Sărat la intersecție cu strada Motrului aruncând reziduuri menajere, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru aruncarea zăpezii și gheții din curți pe străzi, au fost depistate și sancționate contravențional 5 persoane cu amenzi în valoare de 250  lei.

Amenzi de câte 100 lei au primit P. Fl., în vârstă de 21 ani, din Brăila fiind depistat în timp ce arunca zăpada din curte pe carosabil, iar C. M.-A., în vârstă de 47 ani, din sat Odaia Manolache, comuna Valea Oii, județul Galați, a fost depistată pe strada George Cavadia din municipiul Brăila, în timp ce arunca zăpada din curte pe carosabil.

P. I., în vârstă de 30 ani, din comuna Traian, județul Brăila  a primit o amendă în valoare de 50 lei, fiind depistat pe Bd. Dorobanților în timp ce arunca zăpada din curte pe carosabil.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •