Actualitate

Amendati de Politia Locala pentru tulburarea linistii publice

Amendati de Politia Locala pentru tulburarea linistii publice

În perioada 27 martie – 3 aprilie 2018, Poliţia Locală Brăila a constatat şi aplicat 6  sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.500 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora sau a instituţiilor publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3  persoane cu amenzi în valoare de 900 lei.

G. A.,  în vârstă de 72 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 lei, fiind depistat pe strada Hipodrom, în dreptul Blocului A13, scara 5, în timp ce profera injurii și expresii jignitoare, amenințări cu acte de violență la adresa lui D. N., în vârstă de 54 ani, având calitatea de personal de întreținere în cadrul Asociației de Proprietari 712.

P. I., în vârstă de 51 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 200 lei, fiind depistată pe Bd. Independenței la intersecție cu strada Școlilor, în timp ce își satisfăcea nevoile fiziologice, provocând indignarea trecătorilor din zonă.

P. E.-L., în vârstă de 37 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei în timp ce se afla pe Calea Călărașilor la intersecție cu strada Danubiului, în calitate de conducător auto al autovehiculului marca Skoda, în timpul legitimării de către agenții constatatori ai Poliției Locale, fiind depistat oprit voluntar  neregulamentar, a proferat expresii jignitoare la adresa instituției Poliția Locală.

Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3 persoane cu amenzi în valoare de 600 lei.

Astfel, M.V., în vârstă de 49 ani, din Brăila  a fost sancționat cu amendă în valoare de 400 lei, iar  B.R.-A., în vârstă de 34 ani, din județul Prahova și P. C.-P., în vârstă de 49 ani, din Brăila, au fost sancționați cu amendă de câte 100 de lei, fiind depistați în Parcul Monument, pe Aleea Principală din spatele Spitalului Județean Brăila, consumând băuturi alcoolice, pe domeniul public în loc neautorizat.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •