Social

Alphalingua – Metode inovatoare de invatare a limbilor straine

Alphalingua – Metode inovatoare de invatare a limbilor straine

Joi, 16 mai 2018, de la ora 12.00, Alphalingua – Școala de limbi străine a lansat în Brăila prima școală de învățare a aproximativ 30 de limbi străine prin utilizarea unor metode inovatoare de învățare. Licențele și dotarea sălilor de curs au fost achiziționate în cadrul programului Start-Up Nation 2017. Evenimentul desfășurat la sediul școlii din șoseaua Buzăului nr. 9, etaj 1, a fost structurat în 5 părți.

La conferința de lansare a noului proiect a avut loc o prezentare a NEURON ENGLISH, făcută de Jhon Kerins și Costin Octavian Sorici, reprezentanți Neuron English Europe.

Neuron English face parte dintr-o mare rețea internațională de predare a limbii engleze, care folosește programele educaționale ale Scientific Learning, programe care dezvoltă abilități cognitive și de limbă la nivelul unui vorbitor nativ.

Programul educațional propune o abordare inovativă de învățare a limbii engleze. Prin intermediul platformei interactive de învățare Myscilearn și prin metodologia inovatoare de evaluare, predare, monitorizare și raportare a rezultatelor elevilor, programul oferă oportunitatea de a învăța și exersa engleza ca în mediu nativ, prin expunerea la experiențe de învățare similare cu cele ale unui nativ vorbitor de limba engleză.

În Romania, Neuron English este prezent cu centre în București, Constanța, Timișoara, Arad, Sibiu, Târgoviște si începând cu acest an și în Brăila.

 

Invitat prin videoconferință a fost și Harry Tubben -Business Development Central Europe, care a făcut o prezentare a Rosetta Stone.

Rosetta Stone este dedicată schimbării modului în care lumea învață. Soluțiile inovatoare, bazate pe tehnologie, limbaj, alfabetizare și creier-fitness sunt folosite de mii de școli, întreprinderi, organizații guvernamentale și milioane de indivizi din întreaga lume. Fondată în 1992, Rosetta Stone a pionierat utilizarea software-ului interactiv pentru a accelera învățarea limbilor străine.

Limbile straine ce se pot studia sunt: engleza, spaniolă,  araba, greaca, poloneza, ebraica, portugheza, olandeza, farsi, vietnameza, germana, hindi, rusa, italiana, japoneza, franceza, coreeana, etc)

Tot invitat prin videoconferință a fost Alexandru Iliescu, cofondator Mondley. Aplicația Mondley VR permite învățarea limbilor străine folosind realitatea virtuală. Ea  permite cursanților să pășească prin mijlocirea căștilor de realitate virtuală, în variate lumi interactive. Conversațiile virtuale cu personajele din aplicația Mondley reprezintă cea mai inovatoare metodă de îmbunătățire a abilităților lingvistice și este dezvoltată pentru învățarea a 30 de limbi străine (engleza, spaniola, araba, greaca, poloneza, ebraica, portugheza, olandeza, farsi, vietnameza, germana, hindi, rusa, italiana, japoneza, franceza, coreeana, suedeza, norvegiana, daneza, croata, bulgara, ceha, maghiara, etc).

Aplicația este dezvoltată de o companie româneasca din  Brașov și are peste 30 de milioane de download-uri din întreaga lume. Mondley a fost numiță drept cea mai bună aplicație din Estul Europei de către Facebook.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •