Politica

Alexandru Popa locul 1 pe lista PNL la Camera Deputaților

Alexandru Popa locul 1 pe lista PNL la Camera Deputaților

Liberalul Alexandru Popa a renunțat în timpul ședinței de validare a Consiliului Județean la mandatul de consilier pentru a se concentra la campania electorală pentru Camera Deputaților, acolo unde este locul 1 pe lista PNL.

Alexandru Popa, are 30 de ani și este fiul primarului din comuna Cireșu. Acesta a fost acuzat de-a lungul timpului că a fost implicat în mai multe scandaluri, iar acesta susține cu nu are nici un dosar penal, cazierul său fiind curat.

”Sunt tatăl a două fetițe minunate, motiv pentru care sunt dator să explic anumite lucruri, neadevărate, însă intens mediatizate. Vreau, ca peste ani, să mă uit în ochii copiilor mei și să pot privi fără nici cea mai mică jenă.

Nu am fost niciodată condamnat penal, motiv pentru care cazierul meu este curat. Așa-zisele probleme cu legea, pur și simplu, nu există! Da, mi-am dorit să fac politică și mi-am asumat faptul că tinerii nu sunt lăsați așa ușor să răzbească într-o lume a celor cu ștate vechi. Sunt un tânăr asumat, care este hotărât să facă tot ce îi stă în putință pentru generația din care face parte! Dacă asta înseamnă să fiu atacat, îmi asum!

Mi-aș dori însă ca atacurile să nu fie bazate pe chestiuni contrazise de realitate.

Cei care vor să pună piedici tinerilor dornici să își construiască o carieră în politică trebuie să știe că cetățenii nu sunt ușor de manipulat și că adevărul este cel care are ultimul cuvânt.

Sunt un tânăr care nu a fugit niciodată de muncă, inclusiv de munca pe câmp, căci asta fac de ani buni. Am absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și cred că nimic trainic nu se poate construi fără școală. Acum, urmez studii universitare de doctorat, pentru că îmi doresc să fiu un inginer agronom cât mai bine pregătit.

Voi accepta întotdeauna critici și cred că pot învăță din ele, însă nu accept minciuni și calomnii. Nu regret că am ales politica și vreau să demonstrez, prin fapte, nu vorbe, că merit onoarea pe care mi-au făcut-o colegii mei de partid atunci când au decis să candidez la alegerile generale” spune Alexandru Popa.

Pe Alexandru Popa îl cunosc personal. Este absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti. Are două masterate – în absorbţie de fonduri europene şi în materie de protecţie a plantelor. Este la doctorat în anul I. Este căsătorit. Are două fete. Este unul dintre cei mai de succes tineri fermieri din judeţul Brăila şi nu văd niciun fel de motiv legat de calităţile domniei sale” a declarat președintele PNL, Ludovic Orban. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •