Sport

Adrian Boldeanu, doua locuri 1 la campionatele nationale de primavara

Adrian Boldeanu, doua locuri 1 la campionatele nationale de primavara
Adrian Boldeanu, doua locuri 1 la campionatele nationale de primavara
Adrian Boldeanu, doua locuri 1 la campionatele nationale de primavara

Sâmbătă și duminică pe stadionul Lia Manoliu din București s-a desfășurat Campionatul Național de primăvară pentru juniori I și Campionatul Național Școlar de atletism. La această competiție au participat opt sportivi de la LPS Brăila, Adrian Boldeanu reușind să ocupe două locuri 1, în probele de 110 m garduri și 200 m plat, iar Dan Alexandru Cătălin s-a clasat pe locul 3 în proba de 100 m garduri.

În proba de 100 m plat Adrian Boldeanu s-a clasat pe locul 3 în calificări și în semifinale, dar în finală a terminat al patrulea cu timpul de 11:26 secunde. În proba similară a fetelor, doar Andreea Caracuda a trecut de calificări, sportiva de doar 14 ani obținând al 9-lea timp în calificări, al 7-lea în semifinale, pentru ca în finală să ocupe locul 8, cu timpul de 13:08 secunde. În aceeași probă Mirela Petre și Oana Grosu nu au trecut de serii. La 400 m plat, Eduard Baltă a avut un rezultat slab și nu a obținut calificarea în finală.

În reuniunea a 2-a, Adrian Boldeanu a terminat pe primul loc în proba de 110 m garduri, atât în calificări cât și în finală, unde a avut un timp de 15:10 secunde. În aceeași probă Alexandru Dan s-a calificat în finală de pe locul 3 și tot pe același loc a terminat și în finală, cu timpul de 16:28 secunde. În proba de 800 m plat, Dionisie Ciuciu s-a clasat pe locul 17.

În proba de 200 m plat fete, din a treia reuniune a competiției, Mirela Petre și Oana Grosu n-au avut un rezultat foarte bun și s-au clasat pe locurile 25, respectiv 27, iar Andreea Caracuda a fost descalificată. Adrian Boldeanu a fost cel mai bun în proba băieților de 200 m plat, pe care a câștigat-o cu timpul de 22:57, probă în care Eduard Baltă a ocupat locul 33. Ultimul sportiv brăilean a care a participat la Campionatul Național de primăvară pentru juniori I de la București a fost Silviu Ivan, în proba de lungime. Sportivul de la LPS Brăila s-a clasat pe locul 14, cu o săritură de 5:70 metri.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •