ProBr

Lui Cristian Nedelcu i-a recidivat accidentarea

Lui Cristian Nedelcu i-a recidivat accidentarea
Adelina Mihaela Sandu campioana nationala la 100 m garduri
Adelina Mihaela Sandu campioana nationala la 100 m garduri

Astăzi s-au desfășurat probele din prima zi a etapei finale a campionatelor naționale de atletism pentru juniori II, în care sportivii de la LPS Brăila au obținut o singură medalie, prin Adelina Sandu la 100 m garduri.

Adelina Mihaela Sandu, legitimată la LPS Brăila/ CSM Onești și antrenată de profesorul Nicolae Daniel Iorga, a fost din nou cea mai rapidă atletă în proba de 100 m garduri, câștigând în serii cu timpul de 14.18, pentru ca în finală să coboare sub 14 secunde, câștigând medalia de aur cu timpul de 13.99 secunde, nou record personal pentru atleta din Brăila. În aceeași probă, Iulia Nicoleta Banaga, sportivă cu dublă legitimare, LPS Brăila/ CSM Onești, s-a clasat pe locul 5, iar Petronela Fănica Cristea, s-a clasat pe locul 8.

Lui Cristian Nedelcu i-a recidivat accidentarea
Lui Cristian Nedelcu i-a recidivat accidentarea

În absența lui Cristian Nedelcu, a cărui accidentarea la picior de la ultimele campionate naționale de seniori de la Pitești a recidivat la încălzire, în proba băieților de 100 m garduri au alergat doi sportivi de la LPS Brăila, Andrei Negoiță și Eduard George Baltă. Negoiță, încă junior III, a terminat în calificări pe locul 3, cu timpul de 15.53, dar în finală n-a reușit să aibă o cursă bună și cu timpul de 16.62 s-a clasat pe locul 6. Baltă s-a clasat în finală pe locul 5, cu timpul de 15.66 secunde.

La început era totul ok , dar deja de când am început să intru în ritm de cursa, a recidivat accidentarea și este destul de grav, o să fie o recuperare lungă. Eu mă bucur totuși pentru sezonul făcut până acum, și-mi doresc ca la anul să-mi depășesc performanțele actuale și să fac o figură frumoasă la europenele de juniori. Îmi pare rău că nu am putut să alerg și să fac noi recorduri naționale, pentru că eram în formă și simțeam că pot, a declarat Cristian Florentin Nedelcu, atlet pregătit de profesoara Sica Lazăr.

În proba de triplusalt a fetelor, Adelina Sandu a sărit 11,66 m, clasându-se pe locul 5, iar în proba de 100 m plat fete, Mirela Petre s-a clasat pe locul 18 după seriile preliminarii.

În reuniunile de mâine, Eduard George Baltă și Mirela Petre vor alerga în probele de 200 m plat, ei fiind singurii brăileni care vor concura duminică.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •