Sport Actualitate

Accidente rutiere pe soselele urbei

Accidente rutiere pe soselele urbei
Accidente rutiere pe soselele urbei
Accidente rutiere pe soselele urbei

În penultima zi a lunii iulie, oamenii legii au avut de rezolvat 2 cazuri privind accidentarea unui biciclist care nu a acordat prioritate de trecere, precum și a unei fetițe de 2 ani, care se juca pe partea carosabilă, fiind lăsată nesupravegheată.
La data de 30 iulie 2014, la ora 17.00, Daniel D., în vârstă de 42 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Şoseaua Buzăului, în dreptul unei staţii peco, l-a accidentat pe Ionuţ Z. (34 de ani), din municipiul Brăila, care se deplasa pe bicicletă şi a traversat strada pe marcajul pietonal, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului. În urma impactului, biciclistul a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, nerămânând internat. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că Daniel D. avea în aerul expirat 0,78 mg/l alcool pur. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.
La ora 21.55, Angelica M. (31 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietatea unei societăţi comerciale, pe Aleea Culturii, a acroşat o fetiţă în vârstă de 2 ani, care se juca pe partea carosabilă, fiind lăsată nesupravegheată. În urma accidentului, copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată sub supraveghere. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Pentru faptul că unii conducători auto au fost prinși pe picior greșit, încălcând normele și prevederile Codul Rutier, polițiștii brăileni nu au stat mult pe gânduri și în momentul în care au constatat cele 70 de contravenţii, au trecut la aplicarea de sancţiuni, acestea fiind în valoare totală de 30.080 de lei. De asemenea, au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •