Sport

Week-end de foc pentru baschetul brailean

Week-end de foc pentru baschetul brailean
Week-end de foc pentru baschetul brailean
Week-end de foc pentru baschetul brailean

În decurs de numai 5 zile, echipele de baschet ale CS Cuza Sport Brăila au un program infernal, cu cinci jocuri oficiale, dintre care 3 pentru juniorii U18. Juniorii U 18 au jucat deja primele două meciuri, vineri și sâmbătă, meciuri jucate la Galați, pentru că la Brăila sala de la Colegiul Nicolae Bălcescu nu mai este omologată pentru meciuri oficiale.

Duminică dimineață, de la ora 10.00, juniorii U16 de la Cuza Sport Brăila vor juca în deplasare la CSS Viitorul Cluj. Duminică seară, de la ora 19.30, în sala Olimpia din Ploiești, seniorii de la Cuza Sport Brăila vor debuta în faza semifinală de promovare a Ligii 1 de baschet masculin, cu CS Municipal Ploiești. Marți, 23 februarie, juniorii u18 vor avea un nou meci, de data aceasta în deplasare la CSS Sibiu.

În cele două meciuri jucate la Galați, juniorii U18 de la Cuza Sport au pierdut în fața adversarilor de la CN Aurel Vlaicu, respectiv CSS Mediaș. În meciul de vineri seara, CS Cuza Sport Brăila a pierdut cu 47-95 (14-30, 10-28, 12-12, 11-25) meciul cu CN Aurel Vlaicu. Pentru Cuza Sport au marcat: Florin Voiculeț -25 puncte, Alexandru Koler -6, Edi Trifan -4, Alexandru Stănculea -4, Andrei Grozea -4, Luca Nuțu -2 și Denis Radu -2. Sâmbătă dimineață, CS Cuza Sport Brăila a pierdut și meciul cu CSS Mediaș cu scorul de 56-65 (14-14, 6-20, 17-15, 19-16), un meci în care diferența dintre cele două echipe s-a făcut în sfertul al doilea. Pentru Brăila au marcat: Florin Voiculeț -30 puncte, Edi Trifan -11 (1 coș de 3 puncte), Alexandru Stănculea -8, Eduard Urdă -2, Cristi Neagu -2, Alexandru Koler -2 și Dragoș Alexandru -1.

Seniorii vor pleca mâine la prânz spre Ploiești, acolo unde vor întâlni pe CS Municipal, în Sala Sporturilor Olimpia, o sală cu o capacitate de 3000 locuri. Meciul va începe la ora 19.30, într-o atmosferă ce se anunță a fi de nivelul Ligii Naționale. Echipa din Ploiești s-a întărit considerabil în această perioadă de transferuri, în care la ploieșteni au venit nu mai puțin de 9 jucători. Din lotul echipei pregătite de Eugen Ilie fac parte începând cu faza semifinală Andrei Căpuşan și spaniolul Angel Santana.

La Cuza Sport Brăila au venit în această iarnă: Daniel Tudorache de la CSM 2007-LPS Focşani U20, Aurel Similache ultima dată la Rapid București, Florin Ilicov de la BC Mureșul Tg. Mureș, Mihai Cătălin Bordei ultima dată la Rapid București, Asilyilmaz Yildirir ultima dată la Phoenix Galați și Horia Alexandru Tăbăcaru ultima dată la Gaz Metan Mediaș.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •