Sport

Viitorul Ianca victorioasă în deplasarea de la Recolta Gheorghe Doja

Viitorul Ianca victorioasă în deplasarea de la Recolta Gheorghe Doja

Viitorul Ianca a obținut sâmbătă după amiază a doua victorie din acest campionat, dar prima în deplasare. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a câștigat la limită, scor 0-1 (0-1), la fel ca în prima etapă. Viitorul Ianca se află pe locul 6, cu 6 puncte, în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a, fiind cea mai bine clasată echipă din județul Brăila după primele 3 etape.

Viitorul Ianca a făcut un nou meci bun în etapa a treia a campionatului seriei a II-a din Liga a 3-a și în ciuda unei victorii la un gol diferență a mai ratat alte 6-7 ocazii, dintre care 3 în situații de unu la unu cu portarul Petre.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Marius Dima în minutul 22, dintr-un penalty obținut tot de el. Dima a intrat în careul gazdelor și a driblat doi fundași adverși, apoi a fost faultat în momentul șutului, iar arbitrul Adrian Frățilă din Vadu Pașii a dictat penalty. Tot Dima și-a asumat execuția loviturii de pedeapsă și a marcat pentru 0-1. Alin Radu, Daniel cazan, Marius Coman au ratat însă desprinderea și o victorie care să le aducă celor de la Viitorul Ianca un golaveraj pozitiv după primele 3 etape.

Laurențiu Ivan a început meciul în formula: Cristi Mitrea – Alexandru Colniceanu, Cătălin Stănciulescu, Adrian Postolea, Cosmin Necoară – Leonard Coteț, Victor Olenic, Marius Dima, Daniel Cazan – Alexandru Buzatu, Alin Radu. În minutul 30 Colniceanu a fost înlocuit cu Răzvan Păvălache. În minutul 81 Marius Coman a intrat în locul lui Daniel Cazan, în minutul 90 Robert Mardale l-a înlocuit pe Alexandru Buzatu, iar în minutul 90+2 Emmanul Ndigwe i-a luat locul pe teren lui Alin Radu.

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a III-a a seriei a II-a din Liga a 3-a:

vineri, 6 septembrie, ora 17:00
FCSB 2 – Dacia Unirea Brăila 2-1 (1-0). Au marcat: Constantin Ardelean (45+1), Ovidiu Perianu (48)/ Sebastiano Cosentino (67)
Înainte Modelu – CS Afumaţi 1-1 (1-0). Au marcat: Alexandru Mitu (9) / Ionuţ Neamţu (80)

sâmbătă, 7 septembrie, ora 17:00
Metalul Buzău – CS Tunari 0-1 (0-0). A marcat: Mihai Adăscăliţei (60)
Mostiştea Ulmu – CS Medgidia 4-1 (2-1). Au marcat: Valentin Andrei (39, 90+5), Silviu Radu (41), Alexandru Mihai (89) / Constantin Coman (15)
SC Popeşti Leordeni – Unirea Slobozia 0-0
CS Făurei – Axiopolis Sport Cernavodă 3-0. Echipa oaspete a avut viză medicală doar pentru 9 jucători, nedorind să joace deși o puteau face.
Podeidon 2 Mai Limanu – Agricola Borcea va fi reprogramat, deoarece echipa gazdă are trei jucători convocaţi la echipa de fotbal pe plajă a României.

În etapa a IV-a, Viitorul Ianca va juca pe teren propriu cu FCSB 2, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •