Sport

Viitorul Ianca a câștigat cu 2-0 și a urcat pe locul 4

Viitorul Ianca a câștigat cu 2-0 și a urcat pe locul 4

După trei victorii cu 1-0, Viitorul Ianca a obținut în această seară primul succes la două goluri diferență, reușind să câștige cu 2-0 (0-0) meciul cu Poseidon Limanu-2 Mai. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a reușit o repriză secundă foarte bună, când au marcat și cele două goluri, cu șuturi din afara careului.

Prima repriză a fost una modestă pentru Viitorul Ianca, care a trimis primul șut pe spațiul porții abia în minutul 23.

Oaspeții puteau deschide scorul în minutul 4, la șutul de la circa 20 de metri a lui Beșleagă, scos de portarul Constantinescu de sub transversală. În minutul 14, la un corner de pe stânga, Pîslaru a trimis cu capul peste poartă din 8 metri.

În minutul 23 Mucuță a șutat din lateral dreapta, pe colțul scurt și portarul a reținut.

În minutul 26 Vieru a interceptat o minge la 40 de metri și a pătruns spre poartă, șutând de la circa 25 de metri în bara transversală. Două minute mai târziu pe un contraatac al gazdelor, Cazan a finalizat cu un șut de la 18 metri mult peste poartă. Un minut mai târziu Dima a executat o lovitură liberă din lateral stânga, pe bara a doua, de unde Preda a reluat pe lângă poartă.

La pauză Laurențiu Ivan și-a îmbărbătat elevii și aceștia au intrat în repriza a doua mult mai determinați și mai curajoși. În minutul 47 Necoară a executat o lovitură liberă și a trimis în diagonală pentru Păvălache al cărui șut a fost blocat de apărătorii oaspeților.

În minutul 53 Mucuță a scos în spate o minge din stânga careului, până la Ndigwe, acesta i-a trimis lui Marius Dima la 20 de metri, iar acesta a șutat puternic la colțul scurt, 1-0!

În minutul 66 Enis Cogali a executat o lovitură liberă de pe stânga, pe bara a doua, dar Constantinescu a ieșit și a respins în lateral. Patru minute mai târziu, Erdinci Cogali a șutat din afara careului, dar portarul celor de la Ianca a respins în corner de lângă bară. În minutul 80 Erdinci Cogali a executat o lovitură liberă, peste zid, pe colțul scurt, dar din nou portarul Constantinescu a respins în corner.

În minutul 88 Dragoș Mucuță a primit o minge la 22 de metri și a șutat fără preluare la colțul lung, făcând inutil blonjonul portarului Ivan, 2-0!

În minutul 90+2 Mocanu a executat o lovitură liberă de la 17 metri, dar a șutat mult peste poarta lui Constantinescu. Ultima ocazie de gol a aparținut gazdelor, în minutul 90+4. Colniceanu a centrat de pe dreapta, mingea a ajuns la 8 metri la Păvălache care a trimis peste portar, dar și peste poartă și scorul final a rămas 2-0 pentru Viitorul Ianca.

Viitorul Ianca: Constantinescu – L. Coteț, G. Preda, Ad. Postolea (min. 72 Colniceanu), C. Necoară – V. Olenic (min. 39 E. Ndigwe) – D. Cazan (min. 66 Alin Radu), M. Dima, R. Păvălache – Buzatu, D. Mucuță (min. 90 M. Coman). Antrenor: Laurențiu Ivan.

Cu această victorie Viitorul Ianca a urcat pe locul 4 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a, cu 12 puncte și golaveraj 6-6. În etapa următoare echipa din Ianca va juca vineri, 4 septembrie, în deplasare la Înainte Modelu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •