Update ora 11.00: Urmare evenimentului sesizat prin apel 112 cu privire la imaginile apărute în spațiul public care evidentiază un barbat care tinea in brate un minor, care plangea si incerca sa se smulga din bratele barbatului in timp ce se aflau intr-un autobuz destinat transportului in comun, care circula pe raza municipiului Braila, revenim și vă informăm următoarele:
În urma verificărilor efectuate de către polițiștii brăileni a fost identificat minorul, o fetiță în vârstă de 3 ani, care în prezent se află la domiciliu, unde locuiește împreună cu mama, bunica și mătușa, în municipiul Brăila și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
Atât mama fetiței, in vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare in imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine.
De asemena acestea au precizat că în cursul zilei de ieri s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu frățiorul minorei în părculețul din zona Caporal Mușat unde toți trei au supravegheat pe cei doi minori.
Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiețelul, iar bărbatul a luat în brațe fetița. În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea stație din Bariera Călărașilor, s-au reântâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol.

Update: În această dimineață, polițiștii brăileni au revenit cu precizări urmare evenimentului sesizat prin apel la 112 cu privire la imaginile apărute în spațiul public care evidențiază un bărbat brunet care ținea în brațe un minor, care plângea și încerca să se smulgă din brațele bărbatului în timp ce se aflau într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila. Polițiștii brăileni informează că se efectuează în continuare verificări pentru stabilirea situației de fapt și identificarea bărbatului și minorului.

”Menționăm că până la acest moment poliția brăileană nu a fost sesizată cu privire la dispariția vreunui minor în împrejurările evidențiate” mai transmit polițiștii brăileni.

Un filmuleț, care circulă pe rețelele de socializare, cu o fetiță care plânge și se zbate în brațele unui bărbat, într-un autobuz, fără ca nimeni să reacționeze, a provocat numeroase comentarii din partea brăilenilor.

Incidentul s-ar fi petrecut duminică seară, în jurul orei 22.00, într-un autobuz Braicar, care circula pe linia 17, iar bărbatul respectiv ar fi coborât la stația din Bariera Călărașilo, pentru ca apoi să urce într-un alt autobuz, de pe linia 3.

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, va informăm că în această seară (duminică n.n.), în jurul orei 22.00, poliția brăileana a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila ar fi fost un bărbat brunet care ținea în brațe un minor care plângea și încerca să se smulgă din brațele bărbatului. În prezent polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •