Sport

Victorie surprinzătoare pentru Viitorul Ianca în meciul cu Dacia Unirea Brăila

Victorie surprinzătoare pentru Viitorul Ianca în meciul cu Dacia Unirea Brăila

Viitorul Ianca a produs surpriza etapei a 2-a din liga a 3-a, în meciurile jucate vineri, reușind să treacă de Dacia Unirea Brăila, scor 1-2 (0-0). Deși au dominat și au avut mai multe situații de gol, echipa pregătită de Florentin Petre a cedat prea ușor și au primit două goluri din fața porții, în urma unor faze fixe.

În prima repriză Dacia Unirea Brăila a avut o posesie superioară, a încercat de mai multe ori să se apropie de poarta lui Mitrea, dar nu au reușit să trimită mingea în poarta oaspeților. După primele 45 de minute scorul a rămas alb.

În partea a doua au fost mai multe faze periculoase la ambele porți și au venit și golurile. În minutul 50 Bogdan Dumitru l-a încercat pe Stanciu cu un șut de la distanță, dar portarul Brăilei a fost pe minge. În minutul 56 Petre a reluat din 6 metri o centrarea de pe dreapta, dar a fost blocat și mingea a ieșit în corner.

În minutul 61 Buzatu a fost faultat de Shedrack la 25 de metri, lateral dreapta. Marius Dima a executat în fața porții, iar Alin Radu, lăsat nemarcat, a reluat cu capul în plasă din 6 metri, 0-1.

După doar 5 minute echipa pregătită de Florentin Petre a restabilit egalitatea. După o incursiune pe partea stângă, mingea a fost trimisă în fața porții, Mitrea nu a reținut și Valentin Robu a șutat de la 10 metri, 1-1. Echipa din Ianca a protestat, solicitând un fault în atac, la portarul Mitrea.

În minutul 70 Cocîrlă a șutat de la 14 metri lateral, dar Mitrea a reținut. Un minut mai târziu, Patrick Petre l-a văzut ieșit din poartă pe Mitrea și a trimis mingea spre poartă de la circa 40 de metri lateral dreapta, dar aceasta a trecut puțin peste bara transversală. Dacia Unirea a mai avut o ocazie de a trece în avantaj, în minutul 76, dar Shedrack a trimis de la 10 metri peste poartă, după o centrare venită în urma unui corner de pe stânga.

Oaspeții au ripostat în minutul 79, la o pătrundere a lui Buzatu, care a intrat în careu și a centrat în centru, dar în spatele lui Dima.

În minutul 90+3 Dima a executat o lovitură liberă de la circa 40 de metri și a trimis mingea la bătaie, în careu, iar Robu a respins mingea în corner. George Pungă a executat lovitura de colț de pe partea stângă, direct pe poartă, Stanciu a respins în față dar după ce mingea a treut de linia porții, 1-2!

Dacia Unirea Brăila: Stanciu – Poștoarcă, Shedrack, Paliu, Păvălache, Robu, N. Ioniță, Apostolache (min. 87 , Vâlceanu (min. 61 Cocîrlă) – P. Petre, C. Zamfir (min. 61 Batchabi). Antrenor: Florentin Petre

Viitorul Ianca: Mitrea – L. Coteț, Preda, Stănciulescu, B. Dumitru – P. Ioan (min. 83 Cr. Irimia), M. Dima, Buzatu, A. Radu (min. 90 George Pungă) – C. Chivu (min. 65 Alin Ion), R, Cristea. Antrenor: Laurențiu Ivan

Cele două echipe se vor întâlni din nou marți, 22 septembrie, de la ora 16.30, tot Însurăței, de data asta în Cupa României.

Viitorul Ianca are 6 puncte după primele două etape, în timp ce Dacia Unirea Brăila a rămas doar cu 3 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •