Sport

Victorie pentru Dacia Unirea Brăila în deplasarea de la CSM Focșani

Victorie pentru Dacia Unirea Brăila în deplasarea de la CSM Focșani

Echipa pregătită de Florentin Petre a câştigat cu 4-2 (1-1) meiul din etapa a 3-a a Ligii a 3-a, cu CSM Focșani, una dintre pretendentele la promovare în eșalonul secund. Astfel, Dacia Unirea îîncearcă să șteargă din memoria fanilor din etapa trecută, când a pierdut pe teren propriu cu Viitorul Ianca.

Primul gol al partidei a fost înscris de Dacia Unirea Brăila, după o acţiune personală a lui Patrick Petre, care a şutat la poartă de la marginea careului de 16 metri, iar mingea a fost deviată de Ilie în propria poartă. Echipa brăileană putea să-și majoreze avantajul cteva minute mai târziu, dar după o combinație cu Batchabi, Patrick Petre a şutat din 6 metri puţin pe lângă poarta gazdelor. Pe fondul unei dominări a echipei brăilene, în minutul 39. După o lovitură liberă din apropierea colțului terenului, mingea a fost aruncată în careul mic și a fost reluată cu capul de Lemac, Stanciu a respins în față de pe linia porții, dar Ionuţ Manu a trimis în poartă din 4 metri. Astfel scorul la pauză a fost egal, 1-1.

În minutul 55, brăilenii au ieșit din apărare cu un cntraatac rapid, Petre i-a pasat în adâncime lui Batchabi, iar acesta a pătruns în careu şi, de la 11 metri, talonat de un adversar, a trimis mingea pe lângă portarul gazdelor și a readus echipa brăileană în avantaj.

În minutul 65, după o acțiune de atac a oaspeților, mingea a ajuns la Florin Lungu, care a șutat de la 35 de metri direct în vinclul porții focșănenilor, 1-3. După primirea golului, CSM Focşani a avut câteva minute de joc bune şi a reuşit să reducă din diferenţă, în minutul 72, prin Manu. La un corner de pe partea stângă, s-a centrat pe bara a doua, un atacant al gazdelor a recentrat cu capul în fața porții, de unde Manu a trimis în poartă, de la 4 metri. În minutul 79 Marius Cocîrlă a pornit într-o acțiune personală pe partea dreaptă a atacului oaspeților, a intrat înspre centru și a șutat de la 14 metri în vinclul porții focșănenilor.

Dacia Unirea Brăila: Stanciu – Cocîrlă, Arnaud, Paliu, Păvălache – Lungu, Ioniţă – V. Robu (min. 90: Sava), P. Petre, Vîlceanu (min. 75: Apostolache) – Batchabi (min. 84: Zamfir).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •