ProBr

Victorie cu 5-0 în primul meci oficial al sezonului pentru Viitorul Ianca

Victorie cu 5-0 în primul meci oficial al sezonului pentru Viitorul Ianca

Viitorul Ianca a trecut de prima etapă a Cupei României, după ce a câștigat cu 5-0 (2-0) meciul cu Sportul Chiscani disputat pe stadionul ”Ștefan Vrăbioru” din Ianca.

Nou promovată în Liga a 3-a, Viitorul Ianca a jucat primul meci oficial din acest sezon, înainte de a afla în ce serie va juca și care vor fi adversarele din al treilea eșalon fotbalistic al țării. După un debut de mei anost, fără faze periculoase de poartă, echipa din Ianca a trecut la controlul jocului, cu o posesie mai bună și cu fundașii la centrul terenului.

În minutul 4 Necoară a centrat periculos de pe stânga, Constandache a respins în lateral, iar Coteț a reluat din 7-8 metri, dar din nou portarul Sportului Chiscani a respins. În minutul 14, Dima a executat o lovitură liberă, dar mingea deviată de zid a fost reținută ușor de Constandache.

Prima mare ocazie de gol a aparținut oaspeților, în minutul 36. Chihaia a șutat de două ori din mijlocul careului, dar Mitrea a respins.

Această oportunitate a celor de la Chiscani i-a trezit pe jucătorii gazdelor. În minutul 38 Colniceanu a centrat de pe dreapta, în fața porții, iar Marius Dima a trimis din patru metri în poartă, 1-0. În minutul 40 Ndigwe a primit o minge la 25 de metri, a făcut câțiva pași spre careul oaspeților și a șutat de la 17 metri, la colțul lung, mărind avantajul gazdelor.

Pe finalul primei reprize Sportul Chiscani a mai avut o tresărire de orgoliu, dar centrarea lui Iordache nu a găsit atacantul care să trimită mingea în poartă și la pauză scorul a rămas 2-0.

În minutul 56 Dima a primit o pasă în adâncime și a scăpat spre poarta apărată de Constandache, reușind să finalizeze de la 17 metri, în stânga portarului, 3-0.

În minutul 62 Colniceanu a centrat în mijlocul careului pentru Mucuță, dar acesta a reluat din 7 metri prea slab și Constandache a respins. Peste două minute același Mucuță a scăpat singur cu portarul, dar ajuns la marginea careului s-a grăbit și a șutat în portar, mingea fiind deviată în corner de Constandache. Necoară a executat cornerul de pe dreapta, iar Olenic a reluat de pe colțul scurt, pe lângă poartă.

În minutul 72 Coteț a șutat de la 14 metri, dar portarul a respins șutul tânărului venit de la Dacia Unirea Brăila.

În minutul 77 Crăciun a scăpat spre poarta oaspeților, a pătruns spre careu, în partea dreaptă, și a centrat la 8 metri pentru Ionuț Matei care a trimis de la 8 metri sub transversală, 4-0. În minutul 82 Andrei Crăciun scapă din nou pe contraatac și dă din nou dovadă de altruism pasând în stânga pentru Ionuț Matei, venit din spate, care înscrie pentru 5-0. În minutul 86 Crăciun putea să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, dar șutul său de la 20 de metri a fost scos de la vinclu de Constandache.

Viitorul Ianca: Mitrea – Colniceanu, Preda, Stănciulescu, Necoară (min. 82 Postolea) – Coteț, Olenic (min. 68 Crăciun), Dima, Cazan – Ndigwe – Mucuță (min. 64 Matei). Antrenor: Laurențiu Ivan

Sportul Chiscani: Constandache – L. Boariu, Dobrin, Pîrlog, Sima – I. Pană (min. 42 M. Iordache), Giol (min. 42 Pîrlițeanu), Chihaia, M. Enache – A. Radu, M. Barbu (min. 60 L. Chiriac). Antrenor: George Pascu

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •