Sâmbătă, 17 iulie, de la ora 10.00, pe stadionul din comuna Traian, s-a jucat finala mare a Cupei României – faza județeană Brăila, ântre Victoria Traian și ACS Comunal Cazasu. De la aceeași oră, pe terenul din Plopu, s-a jucat finala pentru locurile 3-4, între Viitorul Cireșu și Voința Vișani.

Partida de la Traian a fost dominată de la început de echipa pregătită de Puiu Antohi, care a irosit două ocazii de a deschide scorul în minutul 11 prin Șerbănescu și în minutul 20 prin Ciocan. Echipa din Traian a reușit să deschidă scorul în minutul 21. Șerbănescu a centrat în fața porții, iar Cristian Ciocan a trimis mingea în plasă. În minutul 28 Huțu a trimis în transversală, iar în minutul 37 Matei a trecut pe lângă golul egalizator, dar lovitura sa cu capul a trecut pe lângă poartă. În minutul 42, după o acțiune personală, Ioan Șerbănescu a marcat și a stabilit scorul primei reprize, 2-0 pentru Victoria Traian.

În repriza a doua Victoria Traian a mai înscris o dată, în minutul 78, când Coman a centrat de pe stânga, iar Moldoveanu a reluat mingea cu capul și a marcat, bară-gol, 3-0, pentru Victoria Traian.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele AJF, Laurențiu Vărgatu, președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac și primarul comunei Traian, Nicușor Abăseacă.

ACSC Cazasu: Aramă – Piașu, Cazan, Custură, Urmeș (min. 70 Licitonschi), Luchian (min. 85 Vasiliu) – Pârlițeanu, Bratosin (min. 46 Călin), Cotigă, N. Pavelescu (min. 62 Avramescu) – Matei.

Victoria Traian: Tudor – Val. Ion, N. Zăgan, Ghețu, A. Coman – P. Ioan, Moldoveanu (min. 85 G. Puia), Chivu, I. Huțu (min. 75 Mogoș) – Șerbănescu (min. 85 Andrei Ion), Ciocan (min. 75 Buzatu).

În finala mică, la Plopu, Viitorul Cireșu a deschis scorul în minutul 2, prin golul marcat de Mihai Popa. În minutul 17 Cloșcă a egalat, 1-1, iar în minutul 19 Pungă a întors rezultatul și Voința Vișani conducea cu 2-1. În minutul 37 Iulian Bogoș a marcat pentru 3-1, scor care s-a înregistrat la pauză. În minutul 47 Mihai Popa a înscris cu un șut din afara careului, iar în minutul 67 Văceanu a marcat pentru 3-3. Până la finalul timpului regulamentar de joc nu s-a mai înscris așa că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri. După loteria penalty-urilor Voința Vișani s-a impus cu 7-6. Pentru Vișani au marcat Pungă, Nazâru, Pîslaru, și Rusu, iar pentru Viitorul Cireșu au înscris Percă, Văceanu și Mihai Popa.

Fiecare echipă a primit o diplomă, o cupă și o minge. Câștigătoarea a primit și medalii din partea AJF Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •