ProBr

Vasile Varga, deputat PNL: ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia, domnule ministru Cuc!”

Vasile Varga, deputat PNL: ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia, domnule ministru Cuc!”

Deputatul PNL Vasile Varga acuză că ministrul transporturilor Răzvan Cuc este incapabil să-și asume managementul defectuos al CFR Călători. Reacția parlamentarului brăilean vine ca urmare a faptului că Răzvan Cuc a ieșit din nou la rampă cu declarații halucinante și lipsite de realism.

”Aflat mai tot timpul în căutare de vinovați, nu de soluții, ministrul Cuc i-a luat în vizor de această dată pe studenți, din cauza cărora ar fi aglomerate trenurile.

În realitate, în spatele ipocriziei și lașității ministrului Răzvan Cuc se ascunde lipsa de măsuri concrete și de investiții necesare pentru modernizarea transportului de călători.  De altfel, situația dezastruoasă prin care trece CFR Călători a fost și principalul motiv al protestului salariaților, din 16 iulie 2019. Aceștia au reclamat un deficit de 500 de vagoane pentru transportul de persoane, aspect care pare să nu-l sensibilizeze pe ministrul Răzvan Cuc, preocupat să identifice vinovați în orice altă parte numai în ministerul pe care-l conduce, nu” a declarat deputatul Vasile Varga.

Deputatul liberal susține că în mandatul lui Răzvan Cuc la transporturi, infrastructura de cale ferată se degradează continuu, CFR Călători nu are suficiente vagoane, iar călătoria cu trenul a devenit o adevărată aventură, cu vagoane supra-aglomerate și întârzieri considerabile.

”În loc să-și asume această realitate și să-și ceară scuze de la călători, Răzvan Cuc preferă să arunce responsabilitatea în curtea studenților. Dacă studenții sunt cei care vă încurcă, de ce nu vă dați demisia, domnule ministru Cuc?  De ce continuați ipocrizia? După ce PSD s-a lăudat cu acordarea de gratuitate studenților, la călătoriile cu trenul, acum descoperiți că din cauza lor trenurile sunt aglomerate. Oare nu cumva Guvernul a ajuns la fundul sacului, după cheltuielile nesăbuite, și acum vrea să retragă această facilitate? Declarațiile par să prefigureze o astfel de măsură. Lăsați în pace studenții, domnule Cuc, și faceți investițiile necesare! Sau, dacă nu, plecați acasă!” spune Vasile Varga.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •