Sport

Un fost jucător la FCSB, FC Voluntari și Astra Giurgiu a ajuns la Dacia Unirea Brăila

Un fost jucător la FCSB, FC Voluntari și Astra Giurgiu a ajuns la Dacia Unirea Brăila

Dacia Unirea Brăila continuă campania de achiziții pentru viitorul sezon al Ligii a 3-a, unul cu o organizare inedită, cu 10 serii. Sub comanda antrenorului Florentin Petre jucătorii Daciei Unirea Brăila se pregătesc pe terenuri din comunele învecinate sau pe aleile din Parcul Monument din Brăila.

În ședința Consiliului Județean Brăila care va avea loc luni, 24 august, va fi introdus și proiectul de hotărâre privind finanțarea unui proiect depus de ACS Dacia Unirea Brăila, în urma căruia echipa de fotbal va primi o gură de oxigen din partea autorităților.

Robert Vîlceanu (23 de ani) a semnat un nou contract, după șapte luni în care a fost fără angajament. Mijlocașul va juca în sezonul următor în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila, după ce în stagiunea precedentă a fost legitimat în Liga 2, la Metaloglobus. Cu echipa din București a reziliat înțelegerea în luna ianuarie, iar de atunci nu a mai evoluat nicăieri.

Vîlceanu s-a format și a crescut la echipele de juniori ale FCSB, iar ulterior a fost împrumutat la FC Voluntari și UTA. În 2017 FCSB a renunțat la el și astfel a ajuns la Astra Giurgiu și apoi la Metaloglobus București. Robert Vîlceanu a jucat la Metaloglobus în perioada ianuarie 2019 – ianuarie 2020, în care a jucat 23 de meciuri și a marcat două goluri.

Mijlocașul este a patra achiziție a celor de la Dacia Unirea Brăila din această vară, după Marius Cocîrlă, Dimtar Petkov și Răzvan Păvălache.

De asemenea au fost prelungite înțelegerile cu câțiva jucători veniți în iarnă la Brăila: Patrick Petre – atacant, Andrei Paliu – fundaș central, Andrei Apostolache – mijlocaș central, Octavian Stanciu – portar, Cosmin Novac – fundaș stânga, Cosmin Zamfir – atacant, Narcis Ioniță – mijlocaș central, Florin Lungu – mijlocaș central.

Din lotul care se pregătește pentru viitorul sezon de Liga a 3-a mai fac parte: Roberto Chirilă și Alin Mihai – portari (ambii din pepiniera clubului), Silviu Sloată, Valentin Robu, Marius Moroianu, Ștefan Sava, Alexandru Duțu și camerunezul Gabby Batchabi.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •