Actualitate

Un bărbat a intrat cu mașina într-un copac și a fugit de la locul accidentului deși avea în mașină două victime

Un bărbat a intrat cu mașina într-un copac și a fugit de la locul accidentului deși avea în mașină două victime

În ziua de 11 octombrie a.c., polițiștii l-au reținut pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

Vineri, 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au reținut pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din satul Boarca, comuna Râmnicelu, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, în cursul aceleiași zilei, la ora 14:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Mihail Kogălniceau din comuna Râmnicelu, s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime.

La fața locului a fost găsită, pe marginea carosabilului, o mașină care prezenta avarii la partea din față, rezultate în urma coliziunii cu un copac, conducătorul acesteia părăsind locul faptei.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri: o femeie, în vârstă de 42 de ani, și un minor, în vârstă de 9 ani, ambii din orașul Însurăței.  Aceștia au fost preluați de ambulanţă și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După aproximativ o oră de la producerea accidentului, la fața locului s-a prezentat șoferul vehicului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta a luat mașina tatălui, fără încuviințarea sa, și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul alcooltest, a rezultat că se afla și sub influența băuturilor alcoolice, având în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,90 mg/l.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul Poliției, unde a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, bănuitul a fost  prezentat unității de parchet, care a dispus  faţă  de acesta măsura  controlului  judiciar  pe  o perioadă  de  60  zile. 

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunillor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără înștiințarea organelor de poliție. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •