Sport

Trofeul Micul Prinț la șah clasic a fost un real succes

Trofeul Micul Prinț la șah clasic a fost un real succes

Trofeul „Micul Prinț Brăila” ediția de vară, s-a desfășurat în perioada 29 august – 1 septembrie 2019. Organizatorii au fost: DJST Brăila, Muzeul Brăilei Carol I și CS Micul Prinț Brăila. La competiție au participat 45 de jucători din Craiova, Galați, Iași, Bucuresti, Brăila și Buzău.

Pe durata a 4 zile de șah clasic organizatorii au oferit participanților la concurs o plimbare pe Dunăre cu nava ” Lacu Sărat ” și o ciorbă de pește la ceaun. Organizatorii au promis că aceste acțiuni se vor regăsi și la ediția următoare, unde vor face din acest concurs un adevărat festival al șahului brăilean.

În cadrul concursului a fost invitat și brandul ” Loriana Honey” miere de albine bio, care s-a bucurat de un real succes printre participanți.

Au fost acordate premii în turneul secundar rezervat copiilor sub 8 ani : grupa 6 ani : Verona Andrei – Ianis de la CS Micul Prinț Brăila,

La grupa 7 ani pe primul loc s-a clasat Pârlog Sorin de la CS Micul Prinț, urmat de Radu Victor, tot de la CS Micul Prinț Brăila, și Nemțișor Rareș- Andrei de la Orizont 64 Brăila. Beraru Darius- George de la Orizont 64 Brăila s-a clasat pe locul 4, iar Robie David – Gabriel de la CS Micul Prinț Brăila s-a clasat pe locul 5.

La grupa de 8 ani locul 1 a fost ocupat de Oprea Andrei de la CS Micul Prinț Brăila.

În turneul principal desfășurat în sistem elvețian 6 runde la Muzeul Brăilei „Carol I” clasamentul final arată astfel: loc 1 categoria I – Gălățanu Iulian – Șah club Galați, loc 2 candidat de maestru Verona Arthur- Dan de la CS Micul Prinț Brăila, loc 3 candidat de maestru Bratu Gheorghe de la CSM Ccraiova, loc 4 categoria a II-a Vorniceanu Alina de la Șah club Galați, loc 5 categoria a II a, Chipăilă Cristian de la Șah club Galați.

La veterani locul 1 a fost obținut de Călinoiu Constantin de la Club Diana Galați. Primul brăilean în acest clasament a fost Tudoroiu Răzvan de la CS Micul Prinț Brăila.

La Grupa de 10 ani: pe primul loc s-a clasat Balaban Victor de la Șah club Galați, urmat de Leu Dragoș de la Șah club Galați și Grigore Matei de la Orizont 64 Brăila.

La grupa 12 ani locul 1 a fost câștigat de Ciomaga Andrei de la Poli Iași, urmat de Dumitrașcu Cezar de la Șah club Galați și Alexandru Andreas de la Orizont 64 Brăila.

La grupa de 14 ani locul 1 a fost ocupat de Dumbravă Victor de la Orizont 64 Brăila, urmat de Chiriac Andrei de la Orizont 64 și de Vulpe Raisa de la Genius Galați.

Concursul s-a desfășurat în condiții foarte bune de joc, oferite cu mare generozitate de Muzeul Carol I Brăila, prin doamna Camelia Hristian, purtător de cuvânt al Muzeului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •