În ultimele 24 ore, subunitățile ISU Dunărea Brăila au fost solicitate să intervină pentru limitarea și lichidarea a trei incendii, asigurarea zonei de procucerea probabilă a unor situații de urgență  și 16 cazuri medicale.

Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru limitarea și lichidarea a trei incendii.

La ora 17.15 s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu la o rădăcină cu o parte din trunchi, rămasă după tăierea unui copac pe Aleea Policlinicii din municipiul Brăila. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost jocul copiilor cu focul;

La ora 21.57 s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu la un autocamion de transport încărcat cu biscuiți. Au ars cinci paleți cu biscuiți. Cauza probabilă a fost frecarea mecanică la sistemul de rulare a camionului;

La ora 23.59 s-a intervenit cu trei autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime (autoscară) și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la la un apartament situat la etajul 3 într-un bloc pe Aleea Învățătorilor din municipiul Brăila. Cauza probabilă carea dus la producerea incendiului a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere, a nepoatei proprietarei, pentru a genera incendiul. Au ars bunurile din sufragerie și hol și au fost degradați pereții și ferestrele din cauza temperaturii și fumului. Proprietara în vârstă de 88 ani a fost asistată medical de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital, iar nepoata în vârstă de 48 ani a fost preluată de o ambulanță a SAJ Brăila fiind transportată  la UPU Brăila în stare conștientă.

Pe parcursul zilei s-a acționat pentru degajarea tencuielii de pe fațada blocurilor și balizarea zonei pe calea Călărașilor, străzile Constantin Condruz și Golești.

Echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 9 persoane din municipiul Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor medical prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila și șapte misiuni de transport persoane care prezentau simptome de infectare cu noul coronavirus.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •