ProBr

Teatrul Maria Filotti vine la dumneavoastră acasă cu ”O scrisoare pierdută”

Teatrul Maria Filotti vine la dumneavoastră acasă cu ”O scrisoare pierdută”

Managerul Teatrului “Maria Filotti” Brăila, Lucian Sabados face apel la iubitorii teatrului să rămână în casă, dar pentru a nu pierde contactul cu lumea artei propune un nou proiect, teatrul la voi acasă!

Astăzi, după ora 16.00, Teatrul Maria Filotti va transmite prin intermediul platformelor online înregistrări ale spectacolelor de succes realizate de actorii teatrului brăilean. Piesele pot fi vizionate gratuit, în zilele de miercuri şi vineri, în intervalul orar 16.00-24.00.

Trăim momente critice care ne-au schimbat stilul de viața, fără să putem interveni, și care forțat, dar rațional, ne determină să rămânem în casele noastre, cu posibilități minime de comunicare reală cu semenii noștri. Mai greu este că nici nu putem estima pe ce durată se va prelungi acest nou mod de viață … Noi, cei care compunem echipa Teatrului “Maria Filotti “ la rândul nostru dorim să menținem contactul cu Dumneavoastră, chiar dacă, în mod fizic -real, deocamdată nu ne putem întâlni.
Din respect și din recunostința față de DUMNEAVOASTRĂ, cei care sunteți atât de apropiați de noi vă propunem ca, începând cu 25 martie, pe pagina de facebook Teatrului Maria Filotti să vizionați câteva dintre spectacolelele reprezentative și de succes din stagiunile anterioare, și care nu mai figureaza în repertoriul curent al teatrului.
Selecția a fost realizată nu numai în funcție de valoarea artistică și succesul proiectului, ci și de, în mod firesc, calitatea tehnica a înregistrarilor. Evident, ne-am fi dorit să vă oferim cât mai multe titluri, dar destinația acestor materiale din arhiva proprie a teatrului reprezintă doar un instrument util, de lucru la scenă, iar multe dintre filmări nu pot fi redate public, din cauza uzurii acestora în timp .
Aceste inregistrari gratuite, vor fi programate săptămânal, în zilele de miercuri și vineri, iar materialele vor putea fi vizionate doar la datele când sunt programate, în intervalul orar 16.00 – 24.00” a spus Lucian Sabados, managerul Teatrului “Maria Filloti”, prin intermediul paginii de Facebook a instituţiei.

Prima piesă ce va fi transmisă online este programată astăzi, după ora 16.00. Este vorba despre spectacolul “O scrisoare pierdută”, de I. L. Caragiale, în regia lui Lucian Sabados, o producţie TMF 2011, cu o distribuţie de zile mari. Piesa poate fi vizionată pe link-ul care vă va conduce spre spectacol și care va fi deschis de la ora 16.00 este https://www.youtube.com/watch?v=opSffLUogK8&feature=youtu.be. 

Distribuția acestui spectacol este formată din: Distribuția: Emilian Oprea ,Bujor Macrin, Mihaela Trofimov,Mircea Bodolan, Zane Jarcu, Valentin Cristian Terente,Alin Florea, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu. In alte roluri : Bebe Toea, Dan Moldoveanu,Ionel Spalatu, Mihail Ardeleanu, Ștefănut Radu, Gheorghe Staicu, Gheorghe Decu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •