Sport

Stars Braila a castigat Enjoy Winter Cup 2016

Stars Braila a castigat Enjoy Winter Cup 2016
Stars Braila a castigat Enjoy Winter Cup 2016
Stars Braila a castigat Enjoy Winter Cup 2016

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc la Brașov Enjoy Winter Cup 2016, competiție rezervată micuților fotbaliști din toată țara. La grupa copiilor născuți în anul 2008, echipa Stars Brăila, pregătită de Alexandru Balaban a reușit să câștige competiția, iar Andrei Stoian a fost desemnat jucătorul turneului la această categorie de vârstă.

Stars Brăila a intrat în competiție la grupa 2008 cu două echipe, una dintre ele având să câștige finala și să câștige trofeul pus în joc, iar echipa a doua a celor de la Stars s-a clasat pe locul 12 din 24 de echipe participante.

Stars 1 Brăila a terminat la egalitate primul meci din grupă, scor 0-0 cu CSS Brașovia, apoi a câștigat cu 1-0 meciul cu Inizio București. În primul meci jucat sâmbătă dimineața, Stars 1 Brăila a învins cu 3-0 pe Oltul Făgăraș, apoi a câștigat cu 6-0 meciul cu Colțea red și cu 9-2 pe Sport Team Giurgiu.

În sferturile de finală băieții pregătiți de Alexandru Balaban au câștigat cu 3-0 meciul cu  Sepsi OSK, golurile brăilenilor fiind marcate de Andrei Bratosin, Ștefan Bratosin și Denis Dobromir. În semifinală Stars a câștigat cu 3-2 după loviturile de departajare meciul cu FC Brașov 2, golul din timpul regulamentar fiind marcat de Andrei Bratosin.

În finală, Stars 1 Brăila a învins cu 2-1 pe Juniorul București, prin golurile reușite de Andrei Bratosin și Ștefan Bratosin.

Cealaltă echipă a Stars Brăila a pierdut cu 0-1 meciul cu Sepsi OSK, a învins cu 2-0 pe Oțelul 2 Galați și cu 3-0 pe CSM Codlea. Stars 2 Brăila a remizat apoi, scor 1-1 cu FC Brașov 1 și a pierdut cu 0-8 la Colțea Black. În primul meci pentru locurile 9-12, Stars 2 a pierdut cu 1-2 meciul cu CSS Brașovia, iar în meciul pentru locurile 11-12 a pierdut cu 0-1 meciul cu Luceafărul Cluj.

Loturile celor două echipe brăilene participante la acest turneu au fost:

Stars 1 Brăila: Rareș Crăciun, Ștefan Bratosin, Andrei Bratosin, Lovin Răzvan, Pleșa Denis, Stoian Andrei, Constantin Alex, Dobromir Denis.

Stars 2: Bloju Rafael, Bercaru Rares, Cristea Daniel, Leu Kevin, Zevedei Rareș, Perianu Cristi, Gurău Bogdan.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •