Sport

Sportul Chiscani n-a avut nici o sansa in fata liderului

Sportul Chiscani n-a avut nici o sansa in fata liderului

După egalul din etapa trecută cu CS Tunari, când au fost foarte aproape de o victorie, Sportul Chiscani a pierdut fără drept de apel meciul din etapa a VII-a cu Unirea Slobozia. Fără Bălan suspendat, Sportul Chiscani a făcut un joc modest și a fost învinsă cu 3-0 (1-0).

Până s-a marcat primul gol, Sportul Chiscani a fost echipa care a avut o posesie mai bună. În minutul 4, Dumitru a centrat în careul gazdelor, iar Alin Radu a trimis mingea, cu capul, peste transversală. În minutul 18 Constantin Toma a șutat cu efect, din lovitură liberă, iar portarul Popescu a deviat în corner, de sub transversală. Sportul a mai avut o ocazie de a marca în minutul 22. Adamache a trimis mingea în careul gazdelor, dar Coman și Mihai nu au reușit să trimită spre poartă.

Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 32, prin Adrian Gherasim. În minutul 37 Adamache a scos de pe linia por]ii mingea șutată de Ibrian.

La ultima fază a primei reprize, portarul echipei Sportul Chiscani s-a ciocnit într-un duel pentru minge cu Gherasim și a fost transportat la Spitalul de urgență din Slobozia, fiind diagnosticat cu traumatism la piciorul stâng.

În repriza a doua echipa din Chiscani putea egala în minutul 50. După o acțiune personală a lui Alin Radu, acesta nu a mai avut for]a de a șuta la poartă, iar pe contraatac, Nelu Bucă a marcat ca la antrenament, 2-0 din minutul 51. După doar șase minute Năstase a șutat la poartă, mingea a lovit bara din stânga a porții apărate în repriza a doua de Toma și a poposit în plasă, 3-0 din minutul 57.

Din minutul 71 Sportul Chiscani a evoluat cu un jucător mai puțin, după eliminarea lui Marian Iordache, dar gazdele nu au mai apăsat pe accelerație pentru a mai marca. O puteau face în inferioritate jucătorii de la Chiscani, dar mingea șutată de Zaharia a trecut razant cu transversala porții apărate de Dobre.

După etapa a 7-a Unirea Slobozia se menține pe primul loc în Seria a II-a, iar Sportul Chiscani ocupă poziția a 14-a, cu două puncte, după ce le-au fost retrase cele trei puncte câștigate pe teren cu CSO Bragadiru, echipă care s-a retras din campionat.

Sportul Chiscani: Popescu (min. 46 Toma) – Iordache, Preda, Boga, B. Dumitru – Chihaia, Adamache (min. 76 Lovin) – Mihai, Moldoveanu, A. Radu (min. 89 Lupu) – M. Coman (min. 46 Zaharia).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •