Sport

Sportul Chiscani merge la barajul de promovare în Liga a 3-a chiar dacă a pierdut cu 0-1 meciul retur cu Victoria Traian

Sportul Chiscani merge la barajul de promovare în Liga a 3-a chiar dacă a pierdut cu 0-1 meciul retur cu Victoria Traian

Sportul Chiscani a obținut astăzi biletele pentru barajul de promovare în Liga a 3-a. Echipa pregătită de Georgel Pascu a pierdut cu 0-1 (0-1) meciul de pe teren propriu cu Victoria Traian, dar grație victoriei cu 4-1 din meciul tur au obținut calificarea la turneul de promovare.

Meciul de la Chiscani s-a jucat pe o căldură toridă, soarele puternic fiind principalul adversar al jucătorilor aflați pe teren. Victoria Traian a intrat pe teren motivată să înscrie repede în speranța întoarcerii rezultatului din tur. În minutul 2 oaspeții au avut două cornere de pe partea stângă, dar fără rezultat. Partida a continuat sub semnul unei dominări a oaspeților, iar în minutul 19, la un alt corner bătut de Roșu, Moldoveanu a trimis cu capul în afara cadrului porții.

Gazdele au avut o primă fază periculoasă la poarta adversă în minutul 30, când Iordache a trimis o centrare în forță, dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Dinu, dar Techiu și Gheorghe nu au ajuns la minge. Trei minute mai târziu Andrei Crăciun a șutat din interiorul careului, dar Orășanu a scos de la doi metri de linia porții mingea care se ducea spre gol.

În minutul 42 Roșu a executat o lovitură liberă de la circa 22 de metri, ușor lateral stânga, dar Constandache a reținut.

În minutul 45, Roșu a trimis o pasă în dreapta pentru Paul Ioan, acesta a centrat în fața porții și Emanuel Moldoveanu, scăpat de marcaj, a șutat din 4 metri în poarta apărată de Constandache, 0-1. După gol Moldoveanu și Constandache s-au bătut care să ia mingea mai repede și ambii s-au ales cu cartonașe galbene.

În minutul 45+3 Costel Roșu a șutat de la 22 de metri, dar Constandache a respins în față și scorul a rămas 0-1, rezultat cu care s-a intrat la pauză.

Repriza a doua a fost mult mai animată, cu mai multe faze periculoase la ambele porți. În minutul 52, după o combinație cu Chivu, Alin ion a șutat de la 16 metri ușor lateral dreapta, pe colțul scurt, dar pe lângă poartă. Un minut mai târziu, Soin Techiu a scăpat spre poarta lui Dinu, dar a ezitat să șuteze și a fost blocat de portarul oaspeților la 10 metri de poartă. Oaspeții au ripostat imediat cu un șut de la distanță a lui Paul Ioan, dar rețint de Constandache de lângă bară.

În minutul 55 Nejneru a șutat și el de la distanță, dar portarul Sportului Chiscani a reținut. Peste două minute Sima a trimis o pasă în diagonală pentru Techiu, dar șutul acestuia, de la circa 14 metri, a fost respins în corner de Dinu.

Gheorghe a executat un corner de pe partea dreaptă, Pascu a prelungit cu capul pe bara a doua, iar Dobrin a trimis cu capul în poartă. Golul nu a fost validat pentru că Techiu și Gheorghe au fost semnalizați de la margine în poziție afară din joc.

În minutul 60 Chivu a șutat de la circa 22 de metri, dar Constandache a reținut. Peste două minute, după o combinație Gheorghe – Techiu – Bolozan, primul a șutat din interiorul careului, însă mult peste poartă. Oaspeții au pornit imediat un atac rapid și Moldoveanu i-a trimis o pasă în careu lui Alin Ion, dar acesta a fost deposedat în momentul șutului de Dobrin.

În minutul 75 Pascu a trimis o pasă, printre apărătorii adverși, lui Viorel Gheorghe, dar acesta, rămas singur cu portarul, a șutat slab din interiorul careului și Dinu a reținut. Un minut mai târziu, după o cursă individuală a lui Chivu, acesta a pasat la marginea careului pentru Huțu, însă acesta a șutat slab și Constandache a reținut. În minutul 87 Alin ion a trimis cu capul de la 7 metri de poartă, dar Constandache a respins mingea.

Ultima ocazie a meciului a fost în minutul 90 când Andrei crăciun a șutat din colțul careului de 16 metri, dar Dinu a reținut și după încă 3 minute de prelungiri arbitrul Marius Marchidanu a pus capăt meciului.

Sportul Chiscani: Constandache – M. Iordache, Dobrin, V. Baciu, S. Sima – S. Techiu (min. 89 E. Ion), Cr. Pascu (min. 83 I. Giol), G. Chihaia, V. Gheorghe – S. Simion (min. 61 Bolozan), A. Crăciun.

Victoria Traian: Al. Dinu – Orășanu, N. Zăgan, Păduraru, V. Dumitrana (min. 46 Alin Ion)- Nejneru, P. Ioan (min. 66 V. Mogoș), C. Roșu, V. Tănase (min. 39 C. Chivu) – I. Șerbănescu (min. 60 A. Huțu), E. Moldoveanu.

Sportul Chiscani va juca miercuri, 5 august, de la ora 17.30, cu Victoria Gugești, iar duminică, 9 august, de la ora 17.30, cu Avântul Valea Mărului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •