Sport

Sportul Chiscani învinsă la scor de SC Oțelul Galați

Sportul Chiscani învinsă la scor de SC Oțelul Galați

Sportul Chiscani a încheiat turul de campionat cu o nouă înfrângere usturătoare. Echipa lui Georgel Pascu a pierdut cu 7-0 meciul jucat în deplasare cu SC Oțelul Galați, după ce etapa trecută a fost învinsă pe teren propriu de Dacia Unirea Brăila cu 6-0. Oțelarii au dorit să obțină o victorie chiar la 10 goluri diferență pentru a trece în fotoliul de lider al seriei la finalul turului de campionat.

După un corner și câteva șuturi blocate ale celor de la Oțelul, Sportul Chiscani a pornit un contraatac prin Cristi Pascu, acesta a intrat în careu și a căzut în duel cu Dan Popescu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

În minutul 5 Sîrghi a șutat de la distanță, dar mingea a treut puțin peste poarta apărată de Tunea. În minutul 6 Răducan a centrat din colțil careului de 16 metri, dar Ioniță, vrând să degajeze a trimis mingea în propria poartă, 1-0 pentru SC Oțelul Galați.

În minutul 14 Păun a trimis o pasă excelentă în careu pentru Gavrilă, care a trimis peste portarul Tunea, dar Sima a degajat mingea care se îndrepta spre gol, apoi mingea a ajuns din nou la Păun care l-a lansat în dreapta pe Dobre, dar Tunea a ieșit și l-a blocat.

În minutul 16 Ciocan a pătruns spre careul Oțelului, dar a fost faultat în preajma careului de Ghiocel. Sima a executat lovitura liberă direct pe poartă, dar portarul Dinu a respins în corner.

În minutul 27 Gavrilă a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Răducan s-a înălțat și a trimis cu capul din 6 metri, cu pământul, la colțul scurt, 2-0.

În minutul 28 Nica a avut o incursiune pe partea stângă, a intrat în careu și a încercat să trimită spre poartă, Tunea a respins dar tot Nica a recuperat și a centrat în fața porții, la 6 metri, de unde Bogdan Gavrilă a marcat pentru 3-0.

În minutul 33 Sportul Chiscani a avut o oportunitate de contraatac, dar șutul lui Ciocan din marginea careului de 16 metri a trecut peste poarta apărată de Dinu.

În minutul 39 Gavrilă a executat un nou corner de pe dreapta, Tunea a boxat în față, Iordache a vrut să trimită mai departe, dar mingea a ajuns la Costin Ghiocel, la 10 metri de poartă, iar fundașul gazdelor a șutat puternic în plasa porții celor de la Sportul Chiscani, 4-0.

În minutul 43 Sportul Chiscani a beneficiat de o lovitură liberă de la 26 de metri, bătută în zid, apoi mingea a ajuns la Cr. Pascu care a șutat de la 22 de metri peste poarta gazdelor și scorul la pauză a rămas 4-0 pentru gălățeni.

Gălățenii au început ultraofensiv și repriza a doua și în minutul 46 Răducan a șutat din colțul careului, Tunea a respins în față, dar Stancu a reluat cu capul prea slab și portarul Sportului a reținut. În minutul 48 Neagu a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, dar mingea a treut puțin peste poartă.

În minutul 57 Gavrilă intră în careu, îl driblează pe Ioniță și centrează în fața porții, iar Nica înscrie din 4 metri, de lângă Iordache, 5-0.

În minutul 72 Matei trimite un șut cu boltă de la 16 de metri lateral dreapta, dar mingea a lovit transversala porții apărate de Tunea.

În minutul 73 Nica centrază în careu de pe partea stângă, iar marius Matei, nemarcat de nimeni, trimite din 4 metri în poarta celor de la Chiscani., 6-0.

În minutul 75 Sevastian i-a pasat în careu lui Alecu, iar acesta a șutat de la 8 metri, pe lângă Tunea, 7-0.

În minutul 78 Sevastian a centrat în careu pentru Marius Matei, dar atacantul gălățenilor a reluat cu capul în brațele lui Tunea.

În minutul 87 Răducan l-a văzut liber la marginea careului pe Nica, dar șutul acestuia de la 12 metri a trecut puțin pe lângă poarta celor de la Chiscani.

Scorul a rămas doar 7-0, deși gazdele au avut ocazii cât pentru cel puțin 10 goluri, dar se pot mândri că au realizat scorul turului de campionat în seria a II-a a Ligii a 3-a.

SC Oțelul Galați: Dinu – Dobre, Sîrghi, Ghiocel, Popescu (min. 60 A. Iani) – Neagu (min. 60 Sevastian), Cireș (min. 70 Alecu) – Gavrilă (min. 60 Gavrilă), Păun (min. 46 Stancu), Nica – Răducan. Antrenor: Petre Grigoraș

Sportul Chiscani: Tunea – M. Iordache (min. 79 N. Zăgan), V. Ioniță, V. Baciu, S. Sima – V. Stroe (min. 46 Dobrin), E. Ion (min. 46 Vortolomei), I. Giol, Cr. Pascu – V. Gheorghe (min. 46 G. Capbun), Cr. Ciocan (min. 65 Bolozan). Antrenor: Georgel Pascu.

Sportul Chiscani încheie astfel turul campionatului seriei a II-a din liga a 3-a pe locul 10, cu 5 puncte și golaveraj 5-30. În prima etapă a returului, Sportul Chiscani va juca în deplasare la Sporting Liești.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •