Sport

Sportul Chiscani aproape campioană a Ligii a 4-a după victoria cu 4-1 pe terenul celor de la Victoria Traian

Sportul Chiscani aproape campioană a Ligii a 4-a după victoria cu 4-1 pe terenul celor de la Victoria Traian

Sportul Chiscani și-a asigurat în proporție de 99% câștigarea barajului pentru desemnarea campioanei Ligii a 4-a și totodată participarea la miniturneul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, unde se vor confrunta cu campioanele din județele Vrancea și Galați.

În meciul tur al barajului pentru desemnarea campioanei Ligii a 4-a, Sportul Chiscani a dominat clar meciul cu Victoria Traian, desfășurat miercuri de la ora 18.00, pe stadionul Mircea Ceicu din comuna Traian. Elevii pregătiți de Georgel Pascu s-au impus cu 4-1 (2-0) și și-au făcut misiunea ușoară pentru returul care va avea loc sâmbătă pe stadionul din Chiscani, tot fără spectatori.

Prima mare ocazie de gol a meciului a fost în minutul 3, când portarul gazdelor a scos de sub transversală o minge trimisă cu capul, din 5 metri, de Dobrin. Ocaziile oaspeților au continuat în minutele 6 și 10, când șuturile lui Viorel Gheorghe și Andrei Crăciun au ocolit poarta apărată de Dinu.

Gazdele au avut o primă ocazie de gol în minutul 25, la o lovitură liberă din lateral stânga, dar Constandache a respins în față.

În minutul 31 Sportul Chiscani a deschis scorul. Crăciun a avut o cursă pe partea dreaptă, a intrat în careu și a centrat în fața porții, de unde Sergiu Simion a trimis din 5 metri în poarta goală, 0-1!

În minutul 35 Sportul Chiscani se putea distanța, dar lovitura liberă bătută de Cr. Pascu a lovit transversala porții gazdelor. În minutul 42 Roșu a centrat de pe dreapta, la bara a doua, dar Dumitrana a încercat o deviere cu capul, în locul unei lovituri în plin, iar mingea a trecut pe lângă poartă. Un minut mai târziu, din interiorul careului, Mogoș a trimis pe colțul scurt, dar Constandache a respins cu piciorul. În loc de 1-1, în minutul 45 scorul a devenit 0-2. După un atac rapid al oaspeților, Gheorghe a trimis în careu la Pascu, iar acesta a șutat și a înscris, mingea fiind deviată de unul dintre cei doi fundași care îl tatonau. Astfel, la pauză s-a intrat la scorul de 0-2.

În repriza a doua gazdele au sperat că pot reveni și pot întoarce rezultatul, Puiu Antohi schimbând linia de atac a echipei sale. Numai că cei care puteau înscri au fost tot cei de la Chiscani. În minutul 48, Cristi Pascu a pătruns pe stânga și a șutat la poartă, dar Dinu a deviat mingea în transversală, apoi aceasta a ajuns în lateral.

În minutul 52 Huțu a centrat de pe dreapta, Moldoveanu a reluat din 5 metri cu capul, dar Constandache a reținut. Peste trei minute faza s-a repetat, dar de data aceasta mingea a trecut peste poartă.

În minutul 58 Andrei Crăciun a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat de la 18 metri, perpendicular pe poartă, pe colțul scurt, fără replică pentru portarul Dinu, prost plasat. La scorul de 0-3 oaspeții au redus turația, dar nici așa gazdele nu au avut mari ocazii de a înscrie. În minutul 71 Vali Ioniță a primit al doilea cartonaș galben, pentru un fault la 20 de metri de poarta apărată de Constandache. Roșu a executat lovitura liberă în bara din stânga portarului, aproape de vinclu. Mingea a ajuns în dreapta la Alin Ion, dar acesta a șutat nervos mult în afara cadrului porții.

În minutul 75 tot oaspeții puteau înscrie. Viorel Gheorghe a lobat de la marginea careului o minge peste portarul Dinu, dar mingea a lovit rădăcina barei și a ieșit în aut de poartă. peste alte trei minute, Pascu a șutat de la 18 metri, poziție centrală, dar peste poartă.

În minutul 83 gazdele reușesc să înscrie, după un șut de la 25 de metri a lui Alin Ion, 1-3! Peste 3 minute Alin Ion a centrat în mijlocul careului, dar Moldoveanu a reluat peste poartă, pentru ca în minutul 90+2 Puia șă trimită puțin pe lângă poartă din colțul careului mare.

În minutul 90+5 Bolozan a dat lovitura de grație profitând de faptul că gazdele atacau cu fundașii la centrul terenului și portarul mult ieșit, a lobat mingea peste Dinu ieșit până la 35 de metri, a urmărit și a trimis de la marginea careului în poarta goală, 1-4!

Victoria Traian: Dinu – Nejneru (min. 80 Puia), Zăgan, Ghețu, Dumitrana – Mogoș (min. 46 I. Șerbănescu), P. Ioan (min. 46 I. Matei), C. Roșu, A. Huțu (min. 57 Alin Ion) – E. Moldoveanu, C. Chivu (min. 80 Orășeanu).

Sportul Chiscani. Constandache – M. Iordache, Dobrin, V. Ioniță, V. Baciu – Cr. Pascu, A. Crăciun, G. Chihaia, S. Sima – S. Simion (min. 80 Techiu), V. Gheorghe (min. 82 Bolozan).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •