ProBr

Sportul Chiscani a remizat cu Soimii Topolog in turul barajului de promovare in Liga a 3-a

Sportul Chiscani a remizat cu Soimii Topolog in turul barajului de promovare in Liga a 3-a
IMG_1531
Sportul Chiscani a remizat cu Soimii Topolog in turul barajului de promovare in Liga a 3-a

Sâmbătă după amiază, pe terenul de la Chiscani, campioana Ligii a 4-a din județul Brăila, Sportul Chiscani, n-a reușit decât un rezultat de egalitate în meciul tur pentru barajul de promovare în Liga a 3-a, cu Șoimii Topolog. 

Echipa pregătită de George Pascu a început timorată și apăsată de presiunea unui astfel de joc, iar concentrarea la fazele de joc n-a fost cea cu care echipa din Chiscani ne-a obișnuit în Liga a 4-a. În minutul 4, la o lovitură liberă de la 30 de metri executată de Măciucă, Comănescu a respins în față, iar Nanea trimis în poartă din poziție de offsaid, golul fiind anulat. Sportul a ripostat un minut mai târziu. Huțu a pătruns pe partea dreaptă, dar în loc să pătrundă în care au șutat la poartă din afara acestuia și mingea a fost respinsă în corner. Lovitura de la colț executată de Costache a rămas fără rezultat. În minutul 6 veteranul Pasata a șutat din interiorul careului, dar Claudiu Boariu a respins de pe linia porții.

În minutul 8, Nane l-a fentat pe Smeu și a șutat din unghi, la colțul lung, deschizând scorul cu largul concurs al portarului Alin Comănescu. Brăilenii și-au revenit greu și abia în minutul 16 au expediat un șut periculos spre poarta lui Banu, dar mingea trimisă de Crăciun de la 25 de metri a trecut uțin peste poartă. În minutul 20 Zărnescu a șutat din colțul careului de 16 metri, dar Banu a deviat mingea peste poartă, în corner.

În minutul 24 Zărnescu a centrat de pe partea dreaptă în mijlocul careului, Vali Durbacă a preluat și a șutat din întoarcere la colțul din stânga portarului Banu, restabilind egalitatea. Echipa din Chiscani a continuat să atace, dar fără a pune în pericol poarta oaspeților și în minutul 36, pe fondul dominării gazdelor, Lupu l-a deășit pe Costache și a șutat la colțul lung, readucând echipa din Topolog în avantaj, scor 1-2.

În minutul 39 Șoimii Topolog putea să-și mărească avantajul. Pasata a recuperat o minge la centrul terenului, i-a pasat lui Măciucă, acesta a centrat pe partea opusă la Nane, dar acesta singur cu Comănescu a șutat în portarul Sportului, ieșit în întâmpinare.

După pauză gazdele au început mai determinate să schimbe soarta meciului. În minutul 48 Crăciun i-a pasat în adâncime lui Huțu, acesta a centrat în fața porții de unde Cl. Boariu a reluat spre poartă, dar Moldoveanu a respins din fața porții, evitând golul egalizator. În minutul 52 același Moldoveanu a respins cu capul din fața lui Durbacă, o centrare venită de la Costache. Un minut mai târziu portarul Ghighimoc, intrat la pauză în locul lui Comănescu, a reținut în doi timpi șutul lui Nane.IMG_1553

În minutul 60, Andrei Crăciun a primit o minge în careu, a trecut de Nițor și a fost faultat de portarul Banu. Penalty pentru Sportul Chiscani. A executat și a transformat Vali Durbacă, restabilind egalitatea. Două minute mai târziu oaspeții au cerut penalty la intervenția lui Claudiu Boariu la Lupu, dar arbitrul constănțean n-a acordat nimic.

În minutul 66 Pasata a recuperat o minge la un duel cu Costache, i-a pasat în drepta lui Măciucă, acesta a centrat pe partea opusă la Nane, care i-a pasat în spate lui Lupu, dar șutul acestuia din colțul careului, a trecut pe lângă poarta apărată de Ghighimoc. În minutul 68 Crăciun a obținut o lovitură liberă de la 22 de metri, poziție puțin lateral. Tot el a executat, direct pe poartă, peste zid, dar pe centru și Banu a reținut fără probleme.

În minutul 81 Durbacă a reluat din 6 metri pe lângă poartă, o centrare venită de la Liviu Boariu și meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-2) și promovare se va juca în meciul retur, sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.30, la Topolog.

Sportul Chiscani: A. Comănescu (min. 46 Filip Ghighimoc) – Cl. Boariu, Dobrin, Smeu, Zărnescu – Huțu, Crăciun, G. Costache – V. Durbacă (min. 85 O. Vîrlan), L. Boariu, Cr. Pascu. Antrenor: George Pascu.

Șoimii Topolog: S. Banu – C. Ciobanu, Frățilă, Moldoveanu, Nițor, Măciucă, Săraru (min. 75 Tudorache), Lupu, A. Pasata (min. 90+1 E. Șerban), Nane, Rusu. Antrenor: Laurențiu Ciobanu.

IMG_1538 IMG_1554 IMG_1560 IMG_1570 IMG_1575

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •