În seria a II-a din Liga a 3-a, Sportul Chiscani a primit vizita celor de la Oțelul Galați. Chiar dacă au venit la Chiscani fără mai mulți titulari, Oțelul Galați s-a impus cu 3-0 și a câștigat seria.

Sportul Chiscani așteaptă acum barajul pentru menținerea în Liga a 3-a, unde va întâlni una dintre câștigătoarele Ligii a 4-a dintr-un județ unde s-a organizat această competiție. Din seria a II-a a Ligii a 3-a vor participa la barajul de menținere în Liga a 3-a ultimele 3 clasate, asta pentru că echipa de pe locul 8 în această serie, Avântul Valea Mărului, este echipa cu cel mai mic număr de puncte clasată pe locul 8 în toate cele 10 serii. Datele de desfăşurare ale celor două manşe sunt 16 şi 23 mai 2021.

Oțelul Galați a deschis scorul în minutul 8, prin Cîrjan, care a reluat cu latul în poartă, sub transversală, o centrare venită de la Petrache. În minutul 14 Denis Cireș a șutat de la 14 metri peste poarta apărată de Ghițun. În minutul 22 Sevastian a recuperat o minge în partea stângă, la care Pascu și Iordache au cerut aut de margine și nu au urmărit jocul, a intrat în careu și a centrat la bara a doua, de unde Petrache a trimis în poartă, din 6 metri. În minutul 28 Sevastian a rămas singur în careu și a șutat de la 10 metri în portarul gazdelor. În minutul 35 Popescu a centrat de pe stânga, iar Cîrjan a trimis cu capul din 7 metri în transversală, apoi mingea a căzut în teren. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru gălățeni, care au dominat clar jocul în care echipa din Chiscani a trecut foarte rar de centrul terenului.

În minutul 60 gălățenii și-au majorat avantajul. Cîrjan a primit o minge în adâncime, a intrat în careu și a șutat în transversală. Mingea a ajuns în stânga la Nica, care a șutat de la 8 metri, pe colțul lung, și a marcat pentru 0-3. În minutul 69 Ghițun a degajat puternic o minge care a ajuns la Buzatu. Acesta a trecut de Stoian și a șutat din 8 metri, dar portarul gălățenilor a respins cu piciorul în aut. Până la final ambele echipe s-au apropiat de careul advers, dar fără a ajunge în situații de gol.

Sportul Chiscani: Ghițun – S. Sima, M. Pascu, G. Chihaia, F. Tarozzi (min. 46 A. Dobre, T. Ioniță (min. 46 Al. Buzatu), G. Capbun, S. Sloată, I. Giol (min. 74 G. Novac), V. Stroe (min. 45 M. Bolozan), M. Iordache

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •