Sport

Sportul Chiscani a început cu stângul la revenirea în Liga a 3-a

Sportul Chiscani a început cu stângul la revenirea în Liga a 3-a

Sportul Chiscani a pornit cu stângul la revenirea în Liga a 3-a, prin înfrângerea cu 2-5 (0-1) pe teren propriu în fața celor de la Sporting Liești. A fost un meci cu 7 goluri, dar și multe alte ocazii de a marca de ambele părți, fiecare echipă ratând și câte o lovitură de la 11 metri.

Momentele psihologice ale acestui joc s-au derulat în ultimul minut din prima repriză şi în primul din partea secundă. Condusă cu 1-0 din , iar

Prima ocazie a gazdelor a venit în minutul 5 când Andrei Crăciun a şutat din lovitură liberă de la 22 de metri, dar portarul Vădeanu a scos mingea de la vinclu. La scorul de 0-0, echipa din Liești au beneficiat de un penalty în minutul 31, dar Mihu a şutat slab şi Tunea a apărat. Sporting a deschis scorul în minutul 43 prin Marius Manea, după un corner executat de Lupu. În minutul 45, Sportul Chiscani putea egala, dar Vartolomei a trimis mingea în bara din dreapta a porţii apărate de Vădeanu și oaspeții au intrat la pauză cu un avantaj de un gol.

În primul minut al reprizei a doua, Cristian Ciocan a trimis mingea prin faţa porţii, dar Gabriel Ion nu a reuşit să o împingă în plasă din câțiva metri.

În minutul 58 echipa din Lieşti şi-a dublat avantajul după golul marcat de Andrei Mihu. Peste numai trei minute oaspeţii au marcat pentru 0-3, prin George Dănăilă, iar în minutul 63 Bogdan Zărnescu a dus scorul la 0-4. În minutul 67 Sorin Sima a înscris primul gol pentru Sportul Chiscani, după ce mingea a lovit bara transversală. Peste 5 minute Sporting Lieşti a mai înscris o dată prin Adrian Grigoraş.

Sportul Chiscani a reuşit şi al doilea gol, prin Cristian Pascu, care l-a văzut ieşit din poartă pe Vădeanu şi a trimis mingea de la 40 de metri peste portarul oaspeţilor. Sportul Chiscani putea să mai înscrie și a treia oară, dar Cristian Pascu a executat slab lovitura de pedeapsă de care a beneficiat echipa gazdă în minutul 78.

Sportul Chiscani: I. Tunea – M. Pascu (min. 46 G. Ion), N. Zăgan, V. Baciu, S. Sima – M. Iordache (min. 74 M. Bolozan), G. Chihaia (min. 62 I. Huţu), C. Pascu, A. Crăciun – Cr. Ciocan (min. 86: V. Gheorghe), V. Vartolomei.

În etapa a II-a, Sportul Chiscani va juca vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 17.00, tot pe teren propriu, cu CSM Rm. Sărat, echipă care a produs surpriză a etapei I, învingând pe Oțelul Galați cu 1-0.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •