ProBr

Sportul Chiscani a ajuns la cota 13

Sportul Chiscani a ajuns la cota 13
Sportul Chiscani a ajuns la cota 13
Sportul Chiscani a ajuns la cota 13

Liga a 4-a la fotbal a  programat sâmbătă și duminică meciurile din etapa XIII-a, a doua a returului. Sportul Chiscani s-a impus și în acest al 13-lea meci, învingând pe Viitorul Ianca în ultimele minute de joc.

Scorul etapei a fost realizat de Pandurii Tudor Vladimirescu, echipă care a câștigat cu 10-0 meciul de pe teren propriu cu ”lanterna roșie” Voința Șuțești, singura echipă fără victorie în acest sezon. Golgeterii etapei au fost Ioan Șerbănescu de la Pandurii Tudor Vladimirescu și Mădălin Ion de la Viitorul Însurăței, ambii cu câte 4 goluri marcate. Gazdele s-au impus în toate meciurile disputate sâmbătă, iar Dacia Unirea 2 Brăila a fost singura echipă care a plecat neînvinsă din deplasare, reușind o remiză pe terenul celor de la Voința Plopu.

Rezultatele înregistrate în etapa a XIII-a din Liga a 4-a:

Victoria Traian – CS Făurei 4-2 (2-1). Mîtă a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 24, postolea a egalat în minutul 38 și Olmazu a adus echipa gazdă în avantaj în minutul 42. Butiseacă a restabilit egalitatea în minutul 50, iar Victoria Traian a tranșat meciul în favoarea ei în minutele 79 prin golul lui Ciocan și minutul 87 prin reușitea lui Pîrlițeanu. La juniori A1 gazdele au învins cu 4-1.
Pandurii Tudor Vladimirescu – Voinţa Şuţeşti 10-0 (5-0). Gazdele au defilat în meciul cu ultima clasată, marcând câte 5 goluri pe repriză. Autorii golurilor au fost: I. Șerbănescu (7, 33, 39, 56), Jianu (24), Petcu (38, 71, 78), Ababei (74, 85). La juniori gazdele s-au impus cu 6-0.
Victoria Cazasu – Gloria Movila Miresii 3-0 (1-0). Au marcat Vlad (5), Cotigă (54) și Oaie (87). La juniori cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2.
Sportul Chiscani – Viitorul Ianca 2-1 (1-0). În derby-ul etapei, Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 31 prin Ionuț Huțu, intrat pe teren de câteva minute. Gazdele puteau să-și majoreze diferența încă din prima repriză, dar L. Boariu, V. Durbacă și A. Crăciun au ratat ocaziile avute. În repriza a doua oaspeții au pus mai mult accent pe ofensivă, iar presiunea la poarta lui Ghighimoc s-a concretizat cu gol în minutul 75. Stanciu a scăpat de marcajul lui L. Boariu și l-a învins pe portarul Sportului, reușind egalarea. Gazdele au început să alerge din nou după golul victoriei. În minutul 81 Huțu a centrat de pe dreapta pentru Durbacă, acesta i-a prelungit lui Andrei Crăciun care a trimis un șut în vinclul porții apărate de Baltag, aducând golul celei de-a 13-a victorii a celor de la Chiscani. La juniori oaspeții au câștigat cu 3-1.
Viitorul Însurăţei – Voinţa Vişani 10-2 (2-2). Viitorul Însurăței a făcut scor cu Vișaniul după ce au fost conduși cu 0-2 prin golurile marcate de Dobrică (4) și Cristea (15). Până la pauză cei de la Însurăței au reușit să egaleze prin golul marcat de Lupașcu (31) și autogolul lui Nazîru din minutul 41.După pauză gazdele s-au deslănțuit și au înscris de 8 ori prin M. Ion (47, 72, 81, 89), V. Ion (56), Mucea (58), Antohe (76), Coman (90). La juniori A1 Însurățeiul a câștigat cu 11-1.
Voinţa Plopu – Dacia Unirea 2 Brăila 1-1 (1-1). Meciul s-a decis în două minute. După ce D. Istrate a deschis scorul în minutul 24, un minut mai târziu Ursache a egalat și rezultatul de 1-1 s-a menținut până la finalul jocului. La juniori a fost 7-4 pentru gazde.

În clasamentul Ligii a 4-a după 13 etape pe primul loc se află Sportul Chiscani cu 39 de puncte, urmată de Viitorul Însurăței cu 28 de puncte, Victoria Traian cu 27 de puncte, Dacia Unirea 2 Brăila cu 24 de puncte. Pe ultimele trei locuri se află Voința Plopu cu 9 puncte, Voința Vișani cu 7 puncte și Voința Șuțești cu 2 puncte.

La juniori A1 pe primul loc, fără înfrângere, se află Pandurii Tudor Vladimirescu cu 37 de puncte, urmată de Viitorul Însurăței cu 36 de puncte și Viitorul Ianca cu 31 de puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •