Actualitate

Sancționați de Poliția Locală pentru că au refuzat să se legitimeze sau să se prezinte la sediul Poliției Locale

Sancționați de Poliția Locală pentru că au refuzat să se legitimeze sau să se prezinte la sediul Poliției Locale

Pentru refuzul unei persoane de a da relații pentru stabilirea identității sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost depistate și sancționate contravențional 5 persoane cu amenzi în valoare de 1.300 lei.

Polițiștii locali l-au sancționat pe T. M., în vârstă de 34 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 300 lei, pentru refuzul de a se legitima la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii și liniștii publice, în urma săvârșirii de către acesta a unei contravenții. De asemenea, G.M., în vârstă de 54 ani, din Brăila, a fost sancționat cu amendă în valoare de 100 lei pentru refuzul de a se legitima la cererea justificată a organelor de menținere a ordinii și liniștii publice, în urma săvârșirii de către aceasta a unei contravenții.

Polițiștii locali l-au sancționat pe I.J., în vârstă de 28 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 300 lei. Acesta, în calitate de proprietar al unui autovehicul marca Audi a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale la invitaţia justificată a polițiștilor locali în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

De asemenea, A.M.-L., în vârstă de 45 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 300 lei, pentru că în calitate de proprietar al unui autovehicul marca Ford a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale la invitaţia justificată a polițiștilor locali în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

C.C., în vârstă de 32 ani, din Brăila a fost sancționat cu  amendă în valoare de 300 lei, pentru că în calitate de proprietar al unui autovehicul marca Dacia Logan a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale la invitaţia justificată a polițiștilor locali în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002(R).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •